klik plzzz

23 April 2014

menghitung hari

owh yey assalamualaikum semua sahabat2 saya rindu kita x....wah pelas betul aku nk update blog kesayangan aku nie...buka pown x baca blog orng lain hari2 akekeke..korang mesti dah lupa kewujudan boq aku ni kan....wah sedih tau hukhuk  :(....

lagi 43 hari jer lagi makcik nk tukar status dr bujan ke berkhawin wah berterus terang...pesiapan so far mmg berjalan lancar bg pihak family aku...bg pihak aku mmg tebengkalai ja kerja nya...hukhuk pemalas aku nie...
sekarang aku ngn berusaha dengan gigih untuk menghasilkan 200 kuntum bunga telur...doakan makcik berjaya yer...
nie la aku tengah gigih bt sekarng...sehari bt 3 hari x buat adoiii sapa nk tolong nie...masa tue kan emas...
sabar jerlah...barang hantaran pown x cari lagi....huhuhuhu sekrng ni aku nk bt apa pown malas...keja malas..kalau bt lab aku asyik nk marah student ja hakhak...

perasaan aku apabila dah dekat2 nk khawin nie...bedebar2 takut seronok x sabaq hahaaha dasar gatal akekekkeke :P....korng dulu masa nk khawin apa korang rasa erk...kongsi2 la sharing is caring btul x...

akibat pemalas yang melampau la makcik x update blog dah sebulan lebih...tp ada korng kisah mcm la ada orng baca blog aku nie...nie pown aku curi masa jab update sblum lab stat pkul 11...

dah pening kod aku nie...cerita campur aduk korang terima ja la yer...k dah x da idea dah cerita dah jumpa lg tata
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE