klik plzzz

24 Julai 2012

Ramadhan ke 3

assalamualaikum....
Hari nie dah masuk hari ke 4 ramadhan...tp aku nk citer pasal smlm....smlm hari pertama bebuka puasa kat rumah....hari petama n kedua aku berbuka kat luar........n smlm jg hari petama aku g bazar...bazar dekat rumah jer kat stadium salak tinggi..........mak aiiii orang ramai gila....n jem jalanya...aku nie dah la driver baru nk belajar cuak jg la hehehehehe,,,,,kehkeh....aku g dengan wida........kat situ best banyak orng jual...smlm beli nasi beriani ayam n mutabak jer........hurmmmm tue pown mutabak separuh lagi x habis....aku rasa jg smlm cuaca panas n waktu berbuka aku minum banyak sangat air.......so aku rasa kalo time buka x leh minum banayk air....t x larat nk g tarawih.....huhuhuuhuhuh.........
  Sebenarnya aku nie rindu sangt kat mak ayah aku.....dok fikir nk balik kg x nk ....tp mengenangkan cuti tahunan aku yg x banyak........aku pendamkan ja perasaan rindu aku huhuhuuhhu sabo jer la..........aku redo menjadi anak rantau

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

21 Julai 2012

RAMADHAN DATANG LAGI

assalamualaikum....salam ramadhan....ramadhan datang lagi...syukur kehadrat ilahi krana masih memberi aku peluang untuk merasai n menyambut lg ramadhan tahun nie...pagi nie aku sahur sesorang....makan nasi tambag sotong segera alhamdulilah berselera aku mkn mybe sbb dah lama aku x msak kod...uoanya masak sndiri walaupown simple tapi sedap hehehhe....tp hati tetap sayu kadang kadang siap nitis air mata lg....walupown nie tahun kedua aku puasa d tempat orng negeri orng....dulu kat kg tunggu mak kejut ja....makanan dah tesedia...bila hidup bedikari nie...jng harap la mknan nk turun pada langit kalo x cari....tp x pa aku redo jd anak rantau.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

19 Julai 2012

selamat hari lahir

okey,,,entri ke 2 aku hari nie..........sebenarnya dah lama nk tulis entri nie tp malas n tesadai ja dlm draf..........ucapan ini di tujukan pada my office mate aku aka house mate aku wida.........n sorng lg kakak office mate aku kak rina........okey selamat hari lahir....untuk wida cpt2 khwin yer eh aku rasa si wida nie mmg dah x lama nie.........tetttttttttt btol x hahahahahah.........untuk kakrin lak semoga bahagia dan murah rezeki.....hari selasa lpas kitaorng ada bt sikit sambutan birday diorng...buat sarapan pg jer.........tp meriah xda ambil pic bnyak pown orng lain ada la sbb aku sibuk mkn,,,,,,,,
kek......sedap

makanan yang di bwa oleh ahli majlis hihihi


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Bila Hari Minggu

assalamualaikum....okey dah lama aku x up to date blog hihihiih...malas la sekarng nie....okey hari nie nk citer pasal hujung minggu aku...alhamdullilah best ehheeh bole dating kalo x tiap2 minggu aku bosan ja kat umah....habis 50 novel aku baca,,,sekarng pown baca jg hehehehe....okey my bf aku dpt keja kat sini.....tahniah,,hehehehe allah dah tentukan segalanya......hope jodoh aku milik dia hehehehe...amin..x tau nk tulis apa aku letak pic ja....budak tembam...sapa lg aku la........pipi dah mcm buah epal
hehehehee

nampak x tembam kan

tudung sama

tudung sama lagi iner ja lain2 ahhahaha


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 Julai 2012

Artis oh artis

salam...smua....x faham ngn artis skrng....kalo nk berubah ke jalan allah kna masuk pas ker....yang pnting niat kita ka.....wallahualam...aku bukn nk salahkan artis tue...tp cara dia...hurmmm tah la nk cri publisiti mybe....apa2 pown kita brubah krana allah...bukan krana parti politik.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 Julai 2012

Pulun Kedah Pulun....

Hari selasa lepas....aku g tengok bola kat stadium shah alam...g ngn my housemate aka opis mate aku wida...n fiza ...fiza g ngn bf dia so jumpa kat stadium ja la......best la jg kan.....tp lepas selangor boh gol tue aku dah mula mengantuk dah...tersenguk senguk dah....huhuuhhu mcm nk ajak wida balik ja....tp masa minit ke 85 x silap kharil muhaimeen(meen) boh gol,,,,terus aku celik luas segar ja dah x ngntuk hehehehee
semagat jer ehheeh...pic nie aku curi kat fb wida hehehehe 
tahniah la pasukan negeri ku...x menang x pa janji x kalah...berusaha lagi yer jng sampai ke liga perdana...
pmain2 kedah(ihsan cik google)
mamat nie r yang boh gol
nie pmain kedah kegemaran aku....walaupown aku rasa dia kurang menyerlah tahun nie....x tau pasaipa...
okey....cuba tengok pic2 yang aku letak...pic yang mana paling cun...mai nk jawab harus la pic aku hehehehehe jng muntah na,.....coollll peace yooooooooo
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Makin lama makin malas

haiii u all...seperti tajuk d atas aku nie makin lama makin malas nk update blog.... lagi pown minggu nie memang minggu aku asyik mengantuk jer......tepat pukul 5 mmg aku akan cepat2 balik,,,xda aku nk tunggu dah.....laju2 ja aku balik...ingat lg hari isnin kawan opis aku tanya demam ker...sbb selalu aku jarang balik awal heheehehhe... mybe aku x da rehat yang cukup kod sbb sabtu n ahad hari tue aku ada reatrik n family day ofice kat bukit gambang resort city best la jg hehehehe entri pasal nie akan aku update nanti sbb dekat aku x da lg pic nie.

macam nie la mood aku minggu nie...suram



nafsu makan makin menjadi2....wahai kawan2 ku yang budiman bagi la tip camna nk kawal nafsu makan nie....raya dah nk dekat nie....huwaaaaaaaaaaa tansion
tp stat minggu depan memang aku perlu berusaha
berusahalah
wish mee luck okey......aku yakin apa yang aku idamkan akan mencapai kejayaan.


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE