jom klikkk

klik plzzz

2 Mei 2018

Terasa hati

pernah tak korang terasa hati ,mesti pernahkan
aku ni sejenis manusia yang susah nak tersa hati dan ambik kisah
apa orang nak cakap kecuali orang yang aku sangat-sangat sayang

bila aku dah terasa hati aku rasa macam diperbodohkan,
bila aku susah pastu orang gelakan aku,aku rasa down sangat
bila aku rasa down aku mula stress dan terfikir fikir

untuk tidak membuatkan aku terfikir fikir
aku akan menyendiri biarlah aku macam ni
kalau aku dekat pown orang tak rasa aku ni wujud
orang tak rasa hormat kat aku

maruah aku orang pijak
aku taip ni aku nak luahkan ja
kan kalo aku simpan ada juga terjun jabatan peneng heehhehe (xla nk bt mcm tu)
aku masih ada fikiran yang waras ada anak2 yang comel dan suami yg sayang aku

susah senang aku ada dia,
kalau sekarang kita susah insyaalah janji allah bila kita usaha kita minta kat dia
kita senang nanti
rezeki anak-anak luas

aku maafkan semua orang yang bt aku terasa hati
buat aku sedih
buat aku mimpi mimpi
hehehehehehe

sucikan hati sucikan diri

catatat bloger sendu
mama waniee anak 2
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

28 Mac 2018

penawar sakit lutut

ASSALAMUALAIKUM semua sihat ka..waniee sihat alhamdullilah...korang mak ayah korang nenek korang ada x masaalah ni

waniee mencari WANITA dan LELAKI yang tersiksa sakit
1. Lutut longgar, berbunyi
2. Lutut tidak boleh bengkok atau lurus
3. Lutut bengkak
4. Kebas-kebas kaki
5. Sakit tumit
6. Sakit pinggang hingga menyebabkan tapak kaki dan betis rasa tegang.
Ramai dah berjaya pulih. Jom bantu insan tersayang yang menderita sakit selama ini.
Pastinya mereka gembira dapat:
Solat dengan sempurna
Berjalan jauh tanpa guna tongkat
Naik tangga turun tangga tanpa sakit
Tiada lagi kebas2
Tinggalkan no. wassap
Atau boleh klik link di bawah ni untuk wasap terus waniee

ni orang2 yang dah cuba dan berjaya wassap ,wanie tau




Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 Mac 2018

pasang surut kehidupan

ada masa kita gembira ada masa kita sedih itu biasa sebagai manusia biasa...mcm aku kadang2 aku boleh jadi emo marah pada manusia2 yg aku x suka...tp sekelip mata aku boleh memaafkan mereka...yes kita kena memaafkan orang supaya hati kkita senang....positifkan diri fikir benda baik2...halalkan redha apa kita dah buat insyaallah allah bagi ganjaran besar....








#coretancikpnwanieeyggojes :)

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE