jom klikkk

klik plzzz

28 Mac 2018

penawar sakit lutut

ASSALAMUALAIKUM semua sihat ka..waniee sihat alhamdullilah...korang mak ayah korang nenek korang ada x masaalah ni

waniee mencari WANITA dan LELAKI yang tersiksa sakit
1. Lutut longgar, berbunyi
2. Lutut tidak boleh bengkok atau lurus
3. Lutut bengkak
4. Kebas-kebas kaki
5. Sakit tumit
6. Sakit pinggang hingga menyebabkan tapak kaki dan betis rasa tegang.
Ramai dah berjaya pulih. Jom bantu insan tersayang yang menderita sakit selama ini.
Pastinya mereka gembira dapat:
Solat dengan sempurna
Berjalan jauh tanpa guna tongkat
Naik tangga turun tangga tanpa sakit
Tiada lagi kebas2
Tinggalkan no. wassap
Atau boleh klik link di bawah ni untuk wasap terus waniee

ni orang2 yang dah cuba dan berjaya wassap ,wanie tau




Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 Mac 2018

pasang surut kehidupan

ada masa kita gembira ada masa kita sedih itu biasa sebagai manusia biasa...mcm aku kadang2 aku boleh jadi emo marah pada manusia2 yg aku x suka...tp sekelip mata aku boleh memaafkan mereka...yes kita kena memaafkan orang supaya hati kkita senang....positifkan diri fikir benda baik2...halalkan redha apa kita dah buat insyaallah allah bagi ganjaran besar....








#coretancikpnwanieeyggojes :)

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

6 Mac 2018

im back

assalamualaikum hai korang lama sangat hakak x bersiran di dalam dunia blog suam2 kuku kakak ni...heeeee korang sihat ada ka orng baca blog aku ni....x baca siap la penat aku taip ok....hurmmmm ok kehidupan aku mcm biasa la uruskan 2 orng anak yg sel2 otok tengh ligat berhubung...penat hurmmm mmg penat tp acik bahagia acik seronok....bahgia sbb allah kurniakan hakak 2 anak perempuan yg comel hehehehe matila nak puji anak sendiri,,,,biar lah 9 bulan kakak mengandungkan diorng 44 hari berpantng yg betul2 ikut pantng melayu...jng nk ingkar mak aku mmg jd singa la hahahahaha.... berbalik pada 2 orng anak hakak yg comel tu....kakak tasnim dah nak masuk 3 tahun kejab ja kan rasa mcm baru ja mengada ngada masa mengandung dia maklum la anak sulung husben layan ja ko nak apa...kalo malam2 kna tarik mengkarung dia la lompat bangun picit kaki aku ahhahahahahaha best mcm puteri uolls...eh tp masa anak no 2 pown sama jg dia layan aku tp ada la kurang sikit...sikit ja ...kakak tasnim sekrng dah besar dia aku nampak sorang yg penyayang lemah lembut hati dia cepat tersentuh kalo aku marah atau cubit dia melalak sungguh2 kakak pandai ambik hati...ada 1 cerita 1 hari tu aku letih sangt...aku telelap aku perasan dia x bg adik dia kacau aku dia kata mama ngantuk hahahahahha...pastu sabtu lepas electrik x da kat rumah aku ni kalo panas habis gatal2 badan so aku siapkan 2 ketul tu n aku suruh la kakaknim kejut abahnya...boleh dia ckp x nak abah demam hahahahah...:P kakak ooo kakak.....adik pula dah nak masuk 1 tahun 4 bln dah...kejab juga adik ni besaq dulu masa baby rambut pacak2 budak ni...muka mcm lelaki...aku x da la mengidam anak lelaki pown sbb masa 5 bln aku dah tau dia baby girls...lagi pown aku mmg dah niat aku nk beranak no 1 n 2 rapat sbb aku nk diorng berkawan rapat...sbb aku dulu kan x da kakak ada abang so aku x da kawan...aku jeles tengok kawan2 aku ada kakak n bekawan rapat ngn kakak...yes aku ada adik perempuan tp jauh uolls beza umo kitaorng 6 tahun..so mcm x best hahahaha boleh  x gitu :P ....ok adik ni aku nampak dia x manja dia x heran pown kalo aku cubit dia...kalo kakak mengis dia selalu pujuk n ckp la dlam bahasa dia..konon2 nak habaq la kod kakak mengada kuat nagis hahahaha.....

Dua ketoi ni mmg dah jd bff la sekrng kalo bab sepahkan rumah hurmmmm aku biar ja sbb kadang2 aku sendiri rasa penat ...nnti abah balik n dia x mampu tngok dia kemas la...dalam bff tu kuat gaduh jg suka berebut brng...kalo beli apa2 kena 2 sbb kakak x kn bg kat adik sbb dia ckp dia punya...biasa la kakak kan hehehhehehehe.....

eh tecerita pasal anak2 pula ala x pa la bila lagi nk cerita kan korang baca ja la...k la jumpa lagi esok nnti aku update lagi korang support la blog aku ni hahahahahaha bye semua terima la gambar 2 ketoi anak aku yg comel ni hahahahahahha comel tu mewarisi mamanya yg comel :P x payah la bebeh mulut sambil baca tu hahahahahhaha


#kalotypotupaham2jalaakumalascheckbalik

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE