klik plzzz

30 Ogos 2013

PROMOSI MERDEKA RAYA

Assalamualaikum
promosi kembali lagi
jom tengok
PAKEJ SET KOMBO!!!


1 PCS MAIXARA WHITE ESSENTIAL
2 PCS MAIXARA C SENTIAL
1 PCS MAIXARA MIRACLE ESSENCE

FREE 1PCS MAIXARA C SENTIAL 



RM 430



RADIGLOW INFINITY

HARGA 1SET RM145




AURAWHITE 900000MG
RM120
 AURASLIM SHAKE

FREE GIFT
-SHAKER
-SESEIDO MASK BLACK
-SESEIDO MASK NATURGO
-EYE MASK COLLAGEN

HARGA RM130

 BEDAK ARAB

50GRAM

RM40

 COLLAGEN + VIT E
HARGA RM25

MAIXARA C 
HARGA RM75
 
MAIXARA MIRACLE ESSENCE

RM125


MAIXARA WHITE ESSENTIAL

RM110



JOM SMS WASUP 0175343549 UNTUK ODER
EMEL syafniee@gmail.com

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

26 Ogos 2013

Tegar - Aku Yang Dulu (

penah dengar lagu nie sedih n kesian aku negok budak nie...tp sekarang dia dah kaya

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

21 Ogos 2013

open hause

Tiap2 hari open house heee tipu mlm nie baru balik open house rumah kak normah opicemate aku...menu soto sate buah2 n banyak lagi rezeki jng d tolak mkn knyang2 heeeee...terima kasih kak normah atas jemputan..xda ambil pic pown malu lalalalal sejak bila aku pmalu pown x tau la heee sapa ada nak bt open hause area nilai seremban salak tinggi mai la jemput aku heheheeh x malu pnya olang oper diri sendiri ...kau ada ehhhh aku sorang ja bt perangai mcm tue...tp kan bila raya rumah orng ramai2 terubat sikit rindu aku kat kg kat mak aku heeee tiap2 mlm aku meroyan menitis air mata rindukan family huhuhu dasar hati kapas mmg mcm nie
   Peristiwa dlm keta masa otw balik nilai dr kedah kan adik aku ikut sekali kan so aku relex jer dah lpas aku hantar adik aku naik erl aku pown coll mak aku ckp dah selamat sampai nilai.bole lak nagis huhuhu en syafiq aku siap gelakan aku.dia ckp eh adik relex ja kakak pla nagis mmg la adik aku hati dia keras aku nie hati lembut mudah teguris acewah ...eh tetiba melalut lak aku nie.aku dah install bloger droid tue yang dah rajin update senang pantas aku suka tau
 

Psst #Semua barang ada tau aurawhite rm120
Maixara c rm85
Collegen vic e rm36
Semua free pos
Sms wassup 0175343549

Published with Blogger-droid v2.0.10

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

mee udang pulau sayak



Raya ke 4 hari tue tetiba aku teringin nk makan mee udang ...sbb dulu sebelum aku n en syafiq keja di nilai kita selalu dating n makan mee udang nie..mmg sangt terbaik di sukai ramai
X caya kalo korang datang kedah singgah la pulau sayak nie x rugi aku ckp harga pown murah rm8 ja mcm aku mkn nie udang 5 ekor besar2 n segar....kat situ bnyak kedai tau aku mkn nie kdai dlm kawasan rumah maaf ek aku x ingt apa nama kdai dia.heeee....
Published with Blogger-droid v2.0.10
sedap

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE