klik plzzz

26 November 2012

laksa

assalamualaikum...dan yang penting salam sayang kpada pembaca blog saya eh ada ka ngehngeh2
hari nie saya nk bercerita tentang kerajinan saya membuat laksa....saya nie rajin tau u olls ehhh jng muntah lak :P
saya nie peminat setia laksa...laksa kedah jer laksa lain urmmm i x nk yer makan jg tp sikit ja.........oleh kerana saya nie seorng perantau menjadi kesusahan saya untuk mencari laksa yg ada urmmm kat nilai nie...oleh kerana itu apa lg bt sendiri kalo beli asyik bebel ja x sedap la apa la kan
mai nk kongsi resipi cara aku msak laksa...tetiba tukar jd aku plak...
bahan-bahan
cili kering...kna masak dulu kejab bg lembut sebelum di kisar

ikan temenung/kembung di rebus dulu ya

bawang besar di kisar dengan cili

bunga kantan

laksa aku guna yang segera malas nk rebus lama2

blander ja semua bahan di atas keculi bunga kantan n laksa

tara dah siap jom makan


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

12 November 2012

muka aku dah gebus ehhehe :)

banyak btul aku nk update hari nie........
sekarang nie aku happy tau sbb muka dah gebus tambah dah x kusam,,,aku hanya guna sabun jer tau....mudah nak tau aku guna sabun apa ha nie sabun nya
sabun nie sangat bagus dulu muka aku nie kusam n mcm x bercahaya la x caya tengok nie
Tambah kapsyen
x cantik kan aku nie dah ler jenis pemalas nk g keja pown x mau nk cantik2 kalo nak g dating ko pandai lak nk cantik2 kan.....okey balik pada sabun tue lepas guna 5 hari ++++ dah nampak kelainan dah oke aku
suka sangat sbb aku mmg jnis malas nk sapu2 mcm d muka....okey nk tengok pic sekarang jng tekejut na
tara
saja boh pic tebalik :p
cun x cun x ehheheheh ;P korang bole la try mcm promote lak aku  nie....peace saja nk bajet cun sapa nak try bole bli kat sini heheheh i tolong promote yer Dolly lens
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

AKU SEORANG WANITA :)



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Jalan-jalan d hujung minggu

salam sayang semua
bismillah selamat lg isnin....okey mood isnin mesti la bluesss kan ehhehe.....sbenarnya nk citer smlm aka hari ahad aka aku g dating..........nk tau aku g mane aku g melaka.....wooo x jauh mana pown seremban melaka 1jam kod campur jem...ehhehehe....semua nie x rancang pown mula2 ingat nk lepak dekat2 jer pas tue en syafiq tetiba ajak g melaka okey aku ikut ja mula2 ja aku bebelah bg heeeeeeee...bila dah sampai aku cadang nk naik menara taming sari...sbb apa sbb aku x pnah naik kikikiki tp bila ja dah sampai 2 kali pusing mmg x da parking huuuuuuuu sedih.tp x pa nanti i coming lg ya ehhehe




menara taming sari
..x pa la...pas tue bila d tempat kejadian jem aku mula pning n kmi bedua sepakat g la tmpat yg tenang sikit...so ke pantai klebang....pas tue teringin nk masuk dlm kapal selam tutup plak...hurmmm kat pantai klebang nie mmg glamor ngn coconat shake kod merata ada jual.........aku apa lg mesti nk try ....aku mula2 nk try tempat yg orng beratur panjang tue tp malas la so aku p la bli kat tepi pantai tue not bad la sedap jg heeeeeeeeeeeeee
nie dia coconat shake tue bersama aiskrim vanila muahahha

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

8 November 2012

Nak Jadi yang terbaik

saat nie aku rasa terkilan terluka.....awww luahan perasaan la pula...bukan apa kadang2 aku cuba nak jadi yang terbaik cuba nk bahagiakan semua orang cuba n cuba berapa bnyak kali cuba la ehehhe...tp bila aku dah cuba jng lumpuhkan semagat aku untuk mencuba tue ....... :( sekuat mana aku...setinggi mana ego aku sekeras mana hati aku nie aku tetap seorang perempuan..........memang aku mampu berkata okey walaupown saat tue hati nie dah menagis.


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

CINTA HATI SAYA

ENTRI KE 2 UNTUK HARI INI
wooo tajuk tak tahan kan okey nk tunjuk cinta hati saya
i love u so much muahhhhh
cik note kehkeh


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Bila mood berblog dah kembali

salam sayang kawan2 saya....
okey mmg dah lama mood  mengupdate  xda asal nk karang ja banyak ja halangan yang datang ada ja mak telefon la apa la heeeeeeeeee salahkan mak lak jng marah mak...eh mak ada ka baca blog nieee hehehe
semejak aku dah lama x update nie mmc dah bnda baik buruk belaku...x la buruk pown kan...... okey nak citer nie minggu lepas xda planing cuma plan di hari kejadiaan jer aku n the geng tetiba teringin mau makan sate.......bukan sate kajang tp sate willy........dengan berbekalkan semangat itu hujang kami redah jg g makan.......redang naik keta la kan x kn nk redah jalan kaki mau bepuluh jam mau sampai nu di kajang.........sate dia mmg terbaik la...besaq lembut yg penting ngancam auwmmmmmmmm walaupon time aku makan tue aku mcm rasa air hujan dok nitik........ehhhhh jng salah faham x masuk pown lam kuah aku naaaaaa..........mai aku tunjuk sikit sate aku makan sila jng terliur yer pg2 nie
nie bukan tok 10 orng yer 5 orng ja
sate nie sangat sedap eh 44 kali dah aku dok ckp sate nie sedap nanti nk bawa cinta p makan lak mesti dia suka kan.....destinasi dia di sungai ramal....kalo ikut exit kajang korng ambil kiri n terus ja...jalan lain aku x tau....x silab aku sate nie dah penah masuk jalan2 cari makan...
selamat mencuba auwwwwwwwwwwnnn terbaik tump up
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE