klik plzzz

24 Februari 2015

SELAMAT HARI LAHIR SUAMI TERCINTA

Assalamualikum
bertemu kembali kita dalam blog yang suam2 kuku ni hikhik...18/2/2015 hari tu hari lahir my daling en suami tercinta hikhik yang keberapa kena tanya tuan badan la...tapi kan tapi kan aku boleh lupa u olls..malam tepat pkul 12 aku boleh lena di ulit mimpi x wish apa2 kat dia hahahahahha selalu dulu masa zaman bercinta betunang aku siap tunggu kunci jam karang masj siap2 tepat pkul 12 aku sent msj tu sbb nk aku orng petama wish kahkah...bila dah khawin ni aku dengan slmbernya lupa hehehehe sbenarnya aku ingt tau tp tah mcm mana boleh lupa sampai keesokan harinya aku dtng keja rutin setiap pg sarapan ngn kawan2 kat kedai mamak baru aku ingat hahahaha dlm hati dah rasa besalah..tp bt x tau ja tetap x wish kuikuikui...sampai petang balik keja aku singgah secret recipi beli kek sorok dalam peti ais en suami balik slow2 bawa keluar wish happy birday jd jg suprise x seberapa td...tengok muka dia mcm teharu ja kahkah.i m happy sangt....hehehehe...u olls jng jadi mcm aku ya..tarikh2 keramat tu jng la lupa walaupown dah 10 anak :P

owh malam tu kitaorng balik kg pkul 1 baru gerak sampai kg terus ke rumah family mertua sbb diorng bt kenduri sikit...aku x da tolong sangt pown sbb kepala ni ting tong ja maklum la dlm keta tido2 ayam ja...kenduri sikit2 ja mak mertua aku panggil kawan dia n jiran2 terdekat...tengah hari tu adik ipor aku bt suprise belikan kek untuk abg dia sekali lg en syafiq mcm tekejut hahahaha...muka haapy ramai orng sayang awak tau saya lagi la syg awak hihihihihiihhi
sesi potong kek kat rumah mertua..abaikan muka tuan blog yg x beseri  ehhehehe


kepada en suami ku tersayang tercinta mohd syafiq bin nayan...selamat hari lahir semoga di panjangkan umo diberikan kesihatan yang baik..di murahkan rezeki...sentiasa jadi suami yg romantik...sentiasa tahan dengan peragai mengada2 saya,,,banyak besabar dengan kerenah wife yg tah apa2...jadi anak yg terbaik untuk mak ayah untuk mak dan ayah mertua...n lg 2 bulan bakal jd bapa ...semoga jd ayah yang terbaik untuk anak2 kita i love u sangt2 muahhhhh....



wah panjang bejela...hhehehehehe oklah korang nanti aku uptade lg kalo tetiba rajin la....



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE