klik plzzz

29 Julai 2013

ramadhan 17

ehh tetiba kan...cerita dia macam nie sabtu hari tue aku ajak en syafiq g alamanda.aku nk beli seluar hari tue dah tengok seluar tue dengan fiza tp x beli..so hari sabtu baru nk g beli...sampai alamanda pown dah dekat nk berbuka.cari tempat bebuka semua penh subway ja mcm kosong,xda la kosong ada 1 ja meja kosong.tanya en syafiq dia ok jja,,,aku pown mata keatas fikir eh biar betul en syfia nie,,,sbb en syafiq aku nie mmg x suka mkn jenis2 roti nie..pastue aku ckp kat dia x pa nanti kita makan nasi ek..dia pown ok jg...so bebuka la kita dengan sunway jer aku oder teryaki untuk en syafiq n steak aku punya...



lpas makan masuk parkson cari seluar tue n pas tue ada usya2 handbag hurm ada yang aku nak tp harga melampau huhuhu so aku pejamkan ja mata n x payah beli senang kan jimat lg.

ehh tetiba letak pic i...ahahahah comel x cik wani ehhh sapa2 jng muntah :P...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Royal Expert White

Assalamualaikum

Hari nie aku nk perkenalkan 1 product untuk muka yang super duper hebat kikiki....aku pown baru nk try tp...sebelum aku try mmg aku dah kaji selidik semua dah kuikuikui...
royal expert white ada 3 sabun clenser n krim...

sabun rm 10


krim rm120

clenser rm 30
Siapa Yang Perlu Menggunakan REWC
*Orang yang mukanya dipenuhi Jerawat,parut jerawat, jeragat dan cela
*Orang yang mempunyai kulit yang agak gelap
*Orang yang mempunyai kulit kusam dan tidak sekata
*Orang yang ingin tampil awet muda
*Orang yang mementingkan kecantikan
*Jadikan REWC Pilihan Utama Anda Jika
*Anda telah menghabiskan ratusan atau ribuan ringgit tetapi hasilnya sangat mengecewakan
*Anda telah menggunakan 1001 macam produk tetapi masih tidak menampakkan hasil yang anda   inginkan
*Anda telah berputus asa dengan produk yang anda sedang pakai sekarang

kesan sangt meletop jom  try sms wasupp 0175343549 emel syafniee@gmail.com



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

23 Julai 2013

Meraih simpati

oh mak i tajuk ...pada petang yg sunyi di dalam lab sesorng,,,,ambil hp taip msj

A<3ORANG RINDU GILA KAT KAMPUNG(Ayat meraih simpati kod2 dapat balik kg )
2 minit lpas tue en S balas masj aku
EN S<3SABAR YER,DIA KNA SABAR KNA BELAJAR DARI SEKARANG JNG BALIK KG                   KERAB2 NANTI DAH KHAWIN 4,5 BULAN SEKALI BARU KITA BALIK
A <3 AWAT X CKP SETAHUN SEKALI JA BARU BOLE BALIK KG

Terus merajuk 5 minit ngeh2 nampaknya dari awal puasa aku buat ayat sedih mcm2 tetp x dapat balik kg...tp minggu depan dah dpt balik kg aku ambil cuti 5 hari ok..n bos aku pown dah luluskan cooti yahooo...bila di fikir balik kita sekarang nie bujang ok la kan apa pown kita buat x da sapa nk halang nk marah,mcm sekarang bulan puasa sahur pown aku malas nk bngun siap letak siap2 air dlm botol n kurma or roti jam bunyi pukul 5 celik mata minum air makan kurma tutp mata tido nampak kemalasan aku(korng jng ikut)sbenarnya aku nk enjoy hidup bujang nie..kalo tahun depan ada jodoh aku khawin mesti aku kna bangun pkul 4 masak..btol x.xpa aku dah besedia nk bt semua tue demi bakal suami :P ehhh tetiba cita bab khawin pla.

 okey la x nak melalut panjang2 jumpa lg :)



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

16 Julai 2013

anugrah perkhidmat cemerlang(APC)

Kejadian berlaku sebelum puasa 5/7/2013 kuikui baru gigih nak update kan...ehhh jng salah faham haku x dapt pown apc itu aku yang masih baru nie mmg x layak sangat nk dpt :p...kalo aku dpt kan mesti orng lain pelik ehh baru masuk dah dpt apc...korng tau x apa itu apc..mesti semua dah tau kan..apc nie adalah 1 anugrah yg di berikan pada staf2 yg cemerlang d sepanjang tahun ..buat keja tak main2 besungguh2..datang keja awal x main cuti sesuka hati ha mcm tue..kadang2 aku negok yg x ok sangt pown dapat ehtah la kipas pakai aircon kod kahkah..eh bulan posa jng mengutuk :P selalu majlis nie di buat dlm usim ja tp tahun nie bajet lebih kod buat kat hotel sama-sama klia...aku memula pown mcm pelik ja nama hotel nie...lupa nk ckp sebenarnya sapa yg dpt anugrah ja bole p..tp oleh kerana fakulti aku dpt anugrah terbesar so 10 orng di jemput hadir jg aku n kawan2 aku la tue..kita orng dpt makan pown dah ok :P nampak x kat situ g nk makan ja semata ....usya badan la lalalalalaala ehhh x juga ada 2 orng bff kat tempat keja dapat tahniah kakrina...tahniah kak nida...tahun depan harap fakulti aku dpt la lg anugrah bole aku p lagi :) okey meh la layan pic2 comel kita ehhh sapa2 jng berani muntah tau
kami yg memeriahkan majlis

lapor bila nk habis ucapan nie

bila dah time makan mcm nie la rupanya

bersama dekan fst

menu hari kejadian

nie la hotelnya
okey kalo pic di copy dr blog my frinds cik fiza ehhh malas bebenor aku nie kan nk tranfer pic...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

15 Julai 2013

MAIXARA WHITE ESSENTIAL TERBAIK

Assalamualaikum
berjumpa kita pada kali ini kikikiki...biasa dengar tengok rasa MAIXARA WHITE ESSENTIAL
okey nie product baru okey dia fungsi sama mcm aurawhite harga lagi murah :P
cara pengambilan satu scoop pagi satu scoop mlm kalo nk ambil n kesan lagi meletop ambil mwe pagi n mlm 1 biji maixara c senang kan harga pown murah

DETOX WHITENING ANTI AGING
KELEBIHAN
FUNGSI

STOK AKU

CARA MINUM
Okey MAIXARA WHITE ESSENTIAL nie x da shker tau korang minum dlm gelas jer senang...sedap :) jom ramai2 cuba rm 115 sekali pos semenanjung rm120 sabah dan sarawak jom oder ramai2 sms wasupp me 0175343549 emel syafniee@gmail.com

 
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

12 Julai 2013

PUASA HARI PERTAMA DAN KEDUA

Assalamualaikum hari nie dah hari ke3 kita berpuasa,,,alhamdullilah dapt menunaikan ibadah dengan sempurna cuma smlm jer aku x g tarawih penat sangt :(
apa menu korang ek bebuka...

Hari pertama
 okey hari petama ajak cik fiza teman g param heeeee bukan ajak ok paksa suh dia teman hahahaha pusing daari awal sampai hujung aku blurrr x tau nk makan apa hurmmm last patah balik bekenang jatuh cinta dengan gulai kawah dasar orang utara kari harus nak jer...aku pown beli la nasi+gulai kawah rm 5 bole la kod kan...jalan depan lagi hurmm cik fiza beli nasi kerabu tetiba tengok ikan bakor mcm sodap bli sekor...bli lg siput sedut masak lomak huuhuhuuh banyak x aku bli nafsu kan semua nie...waktu bebuka aku hanya makan kari daging n ikan jo yang lain mcm xsedap n nasi aku makan sikit ja...huhuhu x sedar diri kalo posa mmg aku jarang mkn nasi lain la mak aku masak hihihihi...ehhh lpa aku bli jg bihun sup ahhaha gila bnyak gila ikut nafsu aku nie :P...bihun sup makan lepas solat tarwih..ada kisah sedih aku sakit perut pg tue..maybe aku letak sambal kicap banyak kod maklum la perut aku nie mmg sensitif sikit x bole nk makan benda pedas n benda lama2 huhuhuhu sabo.sabo..okey nie kisah hari petama

Hari kedua

wassup fiza ajak g pasar tani konon2 nk masak...kuikui...g la pasar tani bli ayam separuh tp bli lg karipap 5 ketul..pas tue fiza ckp nk mkn lg nasi kerabu smlm g la bazzar pla..last2 aku bli laksa..hahahah terus x jd mask u olls...hari nie la masak ayam tue lg pown cik fiza balik kg x da nk teman kita g bazar sedih :(...dlm otak nie nk msak nasi tomato n ayam merah....tetiba teringin nk makan bihun sup ayam...alamak kan ada yg g bazar sesorng bli kuih ja kikiki...tp aku kna masak jg perut aku dah rasa lain macm nie dasar sangt ken

menu bebuka semlm hahahah see the karipap dlm plastik ja maklum la bujang kan..nanti dah khawin jng la bt peragai mcm tue haahahhaah...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

10 Julai 2013

ramadhan

assalamualaikum
pejam celik pejam celik ramadhan  datang lagi..syukur ke hadrat ilahi di beri kesempatan untuk menyambut ramadhan tahun ini...selamat menyambut ramahdan kepada semua kaum keluarga sahabat handai..pelangan2,pembaca blog ada ke orng bca blog aku :P maaf andai terkasar bahasa,terguris mana2 hati..aku hanya manusia biasa x lari dari membuat kesilapan,
niat puasa

marilah sama2 kita memperbaiki diri kejalan yang d redoi..bab kata seorng sahabat aku

SEMOGA BULAN INI MEMBERI KITA RAHMAT DIAWALNYA
PENGAMPUNAN DI PERTENGAHANNYA
DAN PEMBEBASAN DARI API NERAKA D AKHIRNYA
AMIN :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

9 Julai 2013

Budak Baru Couple Seminggu

MESTI korang dah tengok kan video nie...dia mendapat kutukan hebat ada yg mencaci marah...huhuhu semua ada pendapat masing2 kan bagi aku.aku x la kutuk budak nie tp ada yg marah orng maki hamun budak nie...bg aku dia yg cari pasal sendiri...seeloknya nk bt video ka apa bg ja terus kat bf tue x pyah nk uplod d fb bagai...mmg kadang2 kita priv kan tp korng bole percaya ka dlm ratus2 kawan2 korang tue semua baik...tah la sekrng zaman dah moden kan mcm2 bole jd..lain la zaman aku nk tangkap pic pown guna kodak siap jimat u olls sekrng tangkap la ribu2 keping pown kan...
nasihat aku nk buat sesuatu fikir dulu..pada yg mengutuk mencaci...hentikan la..nk puasa dah.budak tue x buat salah pown... :)budak tue x kaco orng pown...aku pown mcm rasa bedosa jg sbb pgi tadi ada jg ckp dia gedik semua...semua manusia x sempurna kan.lg pown dia budak lg...

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

PEMENANG GIVEWAY CIK WANIEE

Assalamualaikum
maaf atas kelewatan aku umumkan pemenang giveway yang aku buat hari tue...mak buzy sikit tambah mak blurrr nk pilih sapa menang..semua promort blog aku dengan iklas hati..kikiki kalo ikut aku nk bg ja semua menang...x pa nanti aku bt lagi n bg hadiah best lg okey...
oleh kerana aku bluerr n x tau nk pilih sapa...aku dah lantik sorng juri hihihihiih aku paksa dia pilih sapa patut menang... sbb aku bluerr...tetiba dia pown bluerr jg kikiki sebb korng semua terbaik tau
 
juri pemilihan kikikik nk bekenalan bole ke blog cik fiza
okey dengan sukacitanya aku memilih NURUL FARHANA sbgai pemenang giveway aku kali nie
okey cik lady hana bole emelkan detile pada akak yer syafniee@gmail.com...untuk akak pos hadiah..ehh tetiba sebut akak sbb aku negok tahun dia lahir 1993 sama tahun adik aku kikikiki...yang lain korang semua best tp ada 1 ja hadiah...lain kali aku bt lgi giveway ok...asyik nulis ayat sama ja aku nie apahal :P....
ucapan terima kasih x terhingga pada semua yg join i love u olls..
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

1 Julai 2013

my facebook

okey bekenaan tajuk di atas yeeh ...ramai yang bertanya ehh cik wani ada fb x hiihhiih...okey kita ada fb tp pesonal fb...aku jual di blog jer semua product2 tue...bukan apa kadang aku fikir kat fb nie nk kna add nk kna mcm2 hihihihi..blog bagi aku lg senang 1 dunia bole buka baca n bli mehmeh... :P...kadang2 cus aku nk jg fb...okey mcm nie..sapa nk knal aku n kawan2 ngn aku(cus jer) bole la add aku d fb insyaalah aku accep tp kalo letak pic profil sendiri yer,kalo letak pic bunga ka apa ka maaf aku x accep.. :)...
my fb okey jom la add hahaha tetiba feeling retis ajak add...ehh suka di ingtkan nie fb pesonal tau x da jual barang..aku jual hanya di blog...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

figure up murah-murah

salam semua...okey figureup dah ready stok jom reramai beli mehmeh....

-Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.

- Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.


CARA PENGAMBILAN :

- hanya 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih.
- tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sepanjang hari untuk proses detox.
- untuk kesan lebih baik, elakkan minuman berkafein, soya dan susu dalam tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul Figure Up.

* HALAL
* 100 Herba
* Blh diambil ketika haid
* Ibu yg menyusui bayi boleh amalkan (usia anak 7 bulan ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan
berminat nk oder bole sms wassup 0175343549 emel syafniee@gmail.com



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE