klik plzzz

30 November 2013

Genie Bra - Bra Paling Selesa

Genie Bra - Bra Ajaib yang sangat selesa, melekap dengan sempurna, sesuai untuk wanita yang mementingkan keselesaan dan kecantikan payu dara.heee sapa nk cuba insyaalah korang akan berpuas hati percaya la ckp aku :)
 ✔ SESUAI DENGAN SEMUA PERINGKAT UMUR
✔ KAIN TIDAK GATAL , SELESA DAN BERGAYA
✔ PENGUDARAAN YANG BAGUS
✔ MENAMBAH KEYAKINAN DIRI
✔ NAMPAK LEBIH MUDA
✔ BOLEH DIBASUH GUNA MESIN
✔ BOLEH DIKERINGKAN GUNA DRYER / SPIN
✔ TAHAN LASAK DAN SENANG JAGA
✔ MUDAH DIPAKAI
✔ TAK PERLU RISAU BADAN NAIK KE TURUN
✔ YANG PALING PENTING BRA INI MAMPU DIMILIKI SEMUA





 Saiz bole rujuk di bawah


















Testimoni yang pernah pakai genie bra





SOALAN-SOALAN LAZIM

Soalan : Adakah 'Genie Bra' boleh dibasuh dan dikeringkan dengan mesin?
Jawapan : Ya, 'Genie Bra' boleh dibasuh dan dikeringkan dengan menggunakan mesin.

Soalan : Bagaimana cara mencuci 'Genie Bra'?
Jawapan : Untuk kegunaan jangka panjang di syorkan mencuci dalam air sejuk.

Soalan : Perlukah saya menanggalkan pad?
Jawapan : Ya.

Soalan : Bolehkah saya membeli 3 warna yang sama?
Jawapan : Tidak boleh. Setiap set datang dengan warna yang telah tersedia.

Soalan : 'Genie Bra' diperbuat daripada fabrik apa?
Jawapan : 'Genie Bra' diperbuat daripada fabrik 'nylon' (96%) dan spandex (4%). Oleh itu, 'Genie Bra' menjadi bra yang boleh membentuk mengikut buah dada wanita serta mampu menyokong kerana ia mempunyai ciri-ciri membentuk '(stretchable)'.

Soalan : Adakah sukar untuk memakai 'Genie Bra'?
Jawapan : 'Genie Bra' sangat senang dipakai dan selesa kerana sifat fabriknya yang membentuk '(stretchable)'.
 
sapa berminat bole wassup sms 0175343549 atau emel syafniee@gmail.com korang pasti puas hati
 

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

28 November 2013

rozita che wan

ahai tajuk kikikiki sekarng kan tengah hangat citer pasal rcw nk khawin lepas tue dapat tajaan juta2 betuah badan kan...dulu aku suka tau rcw nie belakon ..tmbah2 jd orng kg lembut ja xda makeup over tp sekrng heeeeeeee x nk sambung apa aku rasa...

oke tadi aku ada baca blog kak jee tajuk

RAHSIA ROZITA CIK WAN SUKA POSE CAM NI?







 bila baca entri kak jee n tengok pic2 nie semua aku pown perasaan kenapa ek...rcw suka pos mcm tue...kakjee ada jawapan..tp dia x ckp dia kan orng berpengalaman mesti tahu..aku x da jawapan...sapa ada jawapan meh bg tau aku hakhak.... 

 


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

15 November 2013

HANYA SEKADAR LUAHAN :)

Assalamualaikum kawan2 ku sekalian
 semua sihat ka sapa sakit p ambik ubat naaa...kalo sakit hati x da ubat ahahhaha aku nk luah sikit apa aku dok tengok la nie..maaf keluaq lorat utaqa pla kalo sapa x paham bt p la paham...muda mudi zaman la nie dah x malu dah x segan kan dah bersayang sayang n dalam kain semua cita kat fb la senang ...aku buka fb kadang2 nampak depa dok update
kadang2 benda yang x patut pown semua nk bg umum tau depa la loving cupple gila2 hahahahah contoh dah lepas gayut msj pla syg mucuk...lagi  teruja sangt nk keluaq dating...bf kt kata kita lawa erkkk mcm2 zaman la nie...lagi2 i loveu sayang intan payung hahahaha pada pendapat hampa perlu x nk tulis bg semua orng tau benda2 mcm tue...kalo ang syng bf ang sekali pown ang msj habaq kat dia sudah la btoi x...sapa kata x btoi aku tampaq ahahhaha....

takdak istilah cemburu aku kat hampa tp aku nie kesian kod ramai orng kata kat hampa..nk loving sekali pown jng bt mcm tue bt orng geli ketiak ja paham x...ahahha adik2 kakak2 dalam blog aku jng bt camtue tau..x mau x mau..mcm 2 lak aku carut kat blog nie pepagi jumaat nie...okeylah aku rasa hampa paham kod apa aku tulis nie malaysia boleh bye :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

14 November 2013

blog yang aku suka

woooo lama benor aku x update malas n x da idea asal taip 1 perkataan aku tutup kikiki...mcm mana la bloger2 lain yang sehari 3 ,4 entri diorng up kan heeeee hari nie aku nk senaraikan blog2 yang aku suka baca ...hari2 aku akan baca ,diorng2 nie update mmg selalu update bukan pemalas mcm aku :P

1.The Kasih
suka sangat baca citer akak nie tambah2 kalo dia cita pasal anak dia amani ahhahaha ketawa aku kadang2 tue amani tue comel,korang bole la try baca sapa yg x penah la sbb aku rasa ramai dah knal blogger nie kod dia dah fames gitu

2.Sepet
Nie pown suka hari2 komporm buka aku suka cara penulisan dia best...santai gitu
tp kan semejak dia dah khawin nie entri dah x pnjng mcm sebelum khawin hihihihi

3.Fiza
nie blog kawan aku kalo dia update mesti baca hahahaha...

4.elly
Yang nie lagi aku suka citer dia penuh kejujuran pasal family n khidupan dia...kadang2 over :P

banyak lagi kod tp yg aku senaraikan nie kira top 10 la ahahhaha apa lagi ek nk cita adeh bluerrr huhuhu...dah la selamat maju jaya :P
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

1 November 2013

assalamualaikum November

Hello november huaaaa dah bln 11 dah cepat masa belalu.....taklama lagi cukp la umo aku yang ke 2+ rahsia kahkah.....


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE