klik plzzz

27 Jun 2012

tak da idea

asslalamualaikum Apa khabar semua....lama x update...sbb x da idea la...hurmmm x tau la idea g mna...untung orng yang byak idea...tapi kan sekarang aku cpt btol boring.....bila boring aku mcm nk ngamuk jer....aduhai...rindu kat kg...bila nk balik nie...tengok la bulan posa nie nk balik insyaalah..... Berat badan lak mkin menjadi2 xnk turun sapa ada idea nk bg kurus....citer r kesian aku...dah la x lawa gemuk pula.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

22 Jun 2012

sayang family

assalamualaikum....okey u selamat kembali untuk aku update blog kikikiki...pemalas tambah x da idea..sbb asyik fikir camna nk kurus hakhak,,,,mampus....
Okey berkenaan tajuk di atas....semua orng ada kan perasaan tue....aku pown ada akekekeke....aku nk citer hal family aku sebenarnya
okey.....aku nie anak ke dua dari 4 orng adik beradik....2 lelaki 2 perempuan....okey yang pertama abg....yang baru khwin hari tue....sapa pnah baca entri lpas mesti dah tau....yang ke dua aku la...n ketiga adik aku pompuan....tengah study lg kat kktm...n yang last masih sek men....okey jarak umo antara kami adik beradik.yang sangat panjang membuatkan aku n adik pompuan aku nie kurang rapat ....heheheeh cita rasa dia n aku....mmg langsung x sama...n peragai dia n aku mmg jauh lg x sama...dengan abg pown aku kurang rapat sbb dulu dia nenk aku yang jaga.....dengan adik laki tue dia kcik lg x kcik la dah ting 1 aku rapat jg n dah anggab dia budak kcik...slalu suruh dia mcm2 mcm biasa aku akan sogokan dengan duit...hehehehehhe
ayah aku dulu keja kilang jer....tue la keluarga aku nie bukan dari golongan kaya raya,,,kami hidup bersederhana n x pnah lg dlm sehari aku x makan...heheheh mak aku pula x keja apa pown....tp kami sangat bahagia......
semua orng bole bahagia.....aku bahagia korang pown bahagia....moral citer aku walaupown kami x kaya kami gembira...
selain pada family aku nie...aku ada la jg syg kat some one spacial bg aku nie....dah 4 tahun aku knal dia...walaupown banyak halangan dah ku tempuhi...harap jodoh kami panjang akekekek gedik lak...
hari nie aku nk citer ja aku x nk letak gambor so korng bayang la sendiri.......


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

14 Jun 2012

bola oh bola

mcm2 kontrovesi si apex nie bt sabo jer la,,,,kalo hemsem x pa gak.....sekarng nk famos x pyah jd artis jd pmain bola pown bole hehehehhehehehehe...........bila dah famos lupa diri...minta simpang la......
mcm si safee sali (tah btoi x aku eja nama dia)hurmmm dah kaya dah glmor cerai tinggal habis anak bini....biaq ja la kan sibuk ja aku dok cite hal diorng....
insan kosmo
 n yang sorang lagi nie...kwn ngn artis pas tue gaduh sakan dulu aku mmg meluat r kat dia bt mcm tue...tp sekarang aku rasa kesian lak kan n dah nyampah ngn bekas bini dia tue si rita....wahai rita ko sedar x bila ko heboh massaalah rumah tangga kau kat orng bedosa kau...maaf yer aku bukan sapa2 nk ckp sal hukum agama nie tapi aku tau la sikit2 hehehehe.....
Mohamad Aidil Zafuan Abd Razak n rita

ha nie dia time seronok x da lak nk melalut kikiikik asal aku nie tetiba nk update pasal mereka2 di atas
sebenarnya aku dah nyampah dengan mereka mereka.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

sombong

asalamualaikum....
hai lama ya aku x update blog nie bukan apa x da idea heheheh....oke bekenaan tajuk di atas...aku di cop sombong sesampainya aku d tempat kejeeeeeeee,,,heeeeeeeeee dia see hai kat aku aku pown jwab balik balik hai tue tp slow la....dia x dengar terus ckp aku sombong ishhhhhhhhh.....bila masa lak aku nk sombong2 nie...xda faedah pown.....
  
muka aku muka sombong ka
okey sila lihat pic di atas aku nie muka sombong ka....hurmmmmmmm ada kawan aku aka opice mate aku kata muka aku mmg muka sombong.......heeeeeeeee aku akui dari aku sekolah sampai sambung study mmg orng selalu ckp aku sombong...korang x knai aku mmg la...bila dah knai mesti korng x larat kod asyok kna ckp ngn aku ja..........hehehe apa la aku melalut pepagi nie...oke wani kalo lpas nie...ada orng tegur kau...kau balas la balik teguran tue kuat2 okeyyyyyyy papiiiiiiiii
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 Jun 2012

aku ada kau ad

semakin hari semakin syg....heheheh bosan la malam nie x tau nk wat pa...wahai sabtu cpat la muncul aku rindu sama kamu
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Tamat sudah

 salam...hai lama btoi aku x update...sibuk ya amat mcm kenduri aku pula....okey majlis abg aku dah selesai semua bejalan lancar......nie la my family ....aku la yang paling mengembang ayoooo...kna mula diet dah bila dah mengembang dah jd x lawa kan huuuuuuuuuuuuuuu
pengantin simple ja

adik no 3,mak adik no 4 kakak ipaq abg ayah n me....


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE