klik plzzz

26 November 2012

laksa

assalamualaikum...dan yang penting salam sayang kpada pembaca blog saya eh ada ka ngehngeh2
hari nie saya nk bercerita tentang kerajinan saya membuat laksa....saya nie rajin tau u olls ehhh jng muntah lak :P
saya nie peminat setia laksa...laksa kedah jer laksa lain urmmm i x nk yer makan jg tp sikit ja.........oleh kerana saya nie seorng perantau menjadi kesusahan saya untuk mencari laksa yg ada urmmm kat nilai nie...oleh kerana itu apa lg bt sendiri kalo beli asyik bebel ja x sedap la apa la kan
mai nk kongsi resipi cara aku msak laksa...tetiba tukar jd aku plak...
bahan-bahan
cili kering...kna masak dulu kejab bg lembut sebelum di kisar

ikan temenung/kembung di rebus dulu ya

bawang besar di kisar dengan cili

bunga kantan

laksa aku guna yang segera malas nk rebus lama2

blander ja semua bahan di atas keculi bunga kantan n laksa

tara dah siap jom makan


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

12 November 2012

muka aku dah gebus ehhehe :)

banyak btul aku nk update hari nie........
sekarang nie aku happy tau sbb muka dah gebus tambah dah x kusam,,,aku hanya guna sabun jer tau....mudah nak tau aku guna sabun apa ha nie sabun nya
sabun nie sangat bagus dulu muka aku nie kusam n mcm x bercahaya la x caya tengok nie
Tambah kapsyen
x cantik kan aku nie dah ler jenis pemalas nk g keja pown x mau nk cantik2 kalo nak g dating ko pandai lak nk cantik2 kan.....okey balik pada sabun tue lepas guna 5 hari ++++ dah nampak kelainan dah oke aku
suka sangat sbb aku mmg jnis malas nk sapu2 mcm d muka....okey nk tengok pic sekarang jng tekejut na
tara
saja boh pic tebalik :p
cun x cun x ehheheheh ;P korang bole la try mcm promote lak aku  nie....peace saja nk bajet cun sapa nak try bole bli kat sini heheheh i tolong promote yer Dolly lens
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

AKU SEORANG WANITA :)



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Jalan-jalan d hujung minggu

salam sayang semua
bismillah selamat lg isnin....okey mood isnin mesti la bluesss kan ehhehe.....sbenarnya nk citer smlm aka hari ahad aka aku g dating..........nk tau aku g mane aku g melaka.....wooo x jauh mana pown seremban melaka 1jam kod campur jem...ehhehehe....semua nie x rancang pown mula2 ingat nk lepak dekat2 jer pas tue en syafiq tetiba ajak g melaka okey aku ikut ja mula2 ja aku bebelah bg heeeeeeee...bila dah sampai aku cadang nk naik menara taming sari...sbb apa sbb aku x pnah naik kikikiki tp bila ja dah sampai 2 kali pusing mmg x da parking huuuuuuuu sedih.tp x pa nanti i coming lg ya ehhehe




menara taming sari
..x pa la...pas tue bila d tempat kejadian jem aku mula pning n kmi bedua sepakat g la tmpat yg tenang sikit...so ke pantai klebang....pas tue teringin nk masuk dlm kapal selam tutup plak...hurmmm kat pantai klebang nie mmg glamor ngn coconat shake kod merata ada jual.........aku apa lg mesti nk try ....aku mula2 nk try tempat yg orng beratur panjang tue tp malas la so aku p la bli kat tepi pantai tue not bad la sedap jg heeeeeeeeeeeeee
nie dia coconat shake tue bersama aiskrim vanila muahahha

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

8 November 2012

Nak Jadi yang terbaik

saat nie aku rasa terkilan terluka.....awww luahan perasaan la pula...bukan apa kadang2 aku cuba nak jadi yang terbaik cuba nk bahagiakan semua orang cuba n cuba berapa bnyak kali cuba la ehehhe...tp bila aku dah cuba jng lumpuhkan semagat aku untuk mencuba tue ....... :( sekuat mana aku...setinggi mana ego aku sekeras mana hati aku nie aku tetap seorang perempuan..........memang aku mampu berkata okey walaupown saat tue hati nie dah menagis.


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

CINTA HATI SAYA

ENTRI KE 2 UNTUK HARI INI
wooo tajuk tak tahan kan okey nk tunjuk cinta hati saya
i love u so much muahhhhh
cik note kehkeh


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Bila mood berblog dah kembali

salam sayang kawan2 saya....
okey mmg dah lama mood  mengupdate  xda asal nk karang ja banyak ja halangan yang datang ada ja mak telefon la apa la heeeeeeeeee salahkan mak lak jng marah mak...eh mak ada ka baca blog nieee hehehe
semejak aku dah lama x update nie mmc dah bnda baik buruk belaku...x la buruk pown kan...... okey nak citer nie minggu lepas xda planing cuma plan di hari kejadiaan jer aku n the geng tetiba teringin mau makan sate.......bukan sate kajang tp sate willy........dengan berbekalkan semangat itu hujang kami redah jg g makan.......redang naik keta la kan x kn nk redah jalan kaki mau bepuluh jam mau sampai nu di kajang.........sate dia mmg terbaik la...besaq lembut yg penting ngancam auwmmmmmmmm walaupon time aku makan tue aku mcm rasa air hujan dok nitik........ehhhhh jng salah faham x masuk pown lam kuah aku naaaaaa..........mai aku tunjuk sikit sate aku makan sila jng terliur yer pg2 nie
nie bukan tok 10 orng yer 5 orng ja
sate nie sangat sedap eh 44 kali dah aku dok ckp sate nie sedap nanti nk bawa cinta p makan lak mesti dia suka kan.....destinasi dia di sungai ramal....kalo ikut exit kajang korng ambil kiri n terus ja...jalan lain aku x tau....x silab aku sate nie dah penah masuk jalan2 cari makan...
selamat mencuba auwwwwwwwwwwnnn terbaik tump up
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

22 Oktober 2012

macam xpercaya

salam sayang semua kwan2 blig ku.
tq pada yang sudi bca blog saya.okey
bulan ni n bulan lepas bnyak n kerab gile aku balik kg teruja harus la kg aku kan.hhheeh sbenar nya nk citer aku x sabar nk balik kg halamanku KEDAH DARUL AMAN CHEK ORNG KDAH TAU
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

15 Oktober 2012

Monday yang bluessssssss

salam sayang
aiii hari nie...mengantuk...sbb aku x cukup tido..........dah tido kjab time rehat td pown still mengantuk lg tambah pening2 lalat

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

11 Oktober 2012

Dah stat dah

salam sayang semua
hari nie nak stat wish mee luck ok stat apa tunggu

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

9 Oktober 2012

Bila aku teliur

salam sayang
woo tajuk diaats mcm x dapat mkn ja kan........aku nie mmg suka teliur kalo baca blog dunia dapur kakjee nie sbb dia msk mmg nampak sedap n ringkas....... akibat keteliuran tue aku pown apa lg nak cuba buat la hehehehe orang makan pg aku buat mlm .mlm ja sempat kalo pg ahhh bangun pown dah lewat heeeeeeee kantoi....eh panjang lak mukadimah
penah makan egg tost
ha senang ja nak buat tue nie resipi cara aku okey ambik telur buatkan separuh masak.... dah comporm telur tue separuh masak dah...pcahkan dlm pingan n baru di curah atas roti...tambah sikit kicap n lada sulah.......korang nk ltak apa suka hati nie tekak aku punya cita rasa ok.....
Tara egg tost aku
NIE VERSION WANIE WARNIEE SEDAP WOO



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

double down

salam sayang
selamat berblog okey smlm aku merajuk dengan seseorng oleh kerana merajuk tambah marah kat dia aku ajak my hosemate wida aweeda p mkn kfc mlm kod ahhahhaha p menambah lmak la katanya....mula2 niat aku nk makan wajes ja sbb aku dah kurang dengan ayam kfc nie....dah sampai wooo ada banda baru n aku teringat sesuatu sarina penah citer dia makan benda alah nie sedap aku pown apa lagi lupa wages terus oder yg tue n xcited gila nak makan
okey komen aku untuk double dowa nie
1.mahal juga baik makan snake plate ada 2 ketul ayam n bun coslow
2.rasa biasa2 jer.... x knyang pown
3.aku nie kna mandrem ngn mcd so kfc semua aku rasa x sedap kcuali chezzy wages tue pown sbb kat mcd xda
hehehhe ala korang bole cuba tue tekak aku tekak korang mesti lain2 kan....benda nie dah lama keluaq aku ja baru smlm nk cuba....okey sapa yang belum cuba silakan la mencuba selat beramal... :)
nie ha benda alah tue....


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

8 Oktober 2012

Mengantuk

salam sayang
alahai sehari dua nie mmg mangantuk x leh di pisahkan dengan aku bila siang kalo mlm lak aduhai x mau lena kalo nk lena kna main internet sampai lebam eheheheheh
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

selamat pagi isnin 8/10/12

salam sayang
isnin yang bluesss


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 Oktober 2012

Kenangan silam

bff masa kat ikm dulu yg belah kanan n belakang aku...yg lain2 kurang rapat ehhe
salam sayang u all hari nie merupakan hari jumaat...hari jumaat merupakan hari bebas aku...sbb aku x da keja sangat...sedang dok dpt pc godek2 pic lama2 aku terjumpa pic aku dulu...aka pic study kat ikm dulu........alamak rindu kenkawan lama...ada yg aku msih berhubung ada yg x ...behubung pown guna fb ja....nasib ada fb kan bila kenangkan masa belajar dulu woo bnyak la kisah suka duka kan....tp bnyak yg happy,,,time2 nk tido tue ada ja kawan sblah nk borak nk citer best sekarang sesorng ja la...bg aku waktu belajar la waktu paling best....aku rindu kwan2 aku bff aku kat dorm...bff aku kat kelas....rindu bff aku.masa sekolah men dah kat ikm dulu.....
masa sem 1 nk g jamuan kod x silap...asal muka aku time nie nampak gebus ja hahaha
nie pown time sem 1 sha dah ada anak 2 dah,e-are dah tunang fifi n aku la
nie kawan2 time sek men yang rapat sampai sekarang ngn noli ler sebelah aku
nie la kwn baik aku dah lama x jumpa ehehehehhe
..
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

2 Oktober 2012

drama bersiri sirrun

Salam semua dah lama x update mlm nie nk cita pasal drama bersiri yg aku tengok dia setiap isnin n selasa pukul 8,30 sampai 9;30 tv 9 hari nie dah episod akhir dah?aku pown x jangka episod akhir dia mcm tue,okey aku puas hati sangat.okey kalo korng nak tau jalan citer dia korang dowload la aku malas nk citer...tp episod akhir dia sangat bagus aku suka heehehehehehe.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Aku seorng pembantu Makmal

salam okey hari nie aku nk citer pasal kehidupan aku seorng pembantu makmal woo tajuk mcm bt karangan sekolah rendah dulu kikikiki aku seornf pembantu makmal...tugas2 aku senang jer tp mencabar la bg aku...aku nie jaga makmal electronik di bawah jabatan fizik okey aku tipu di bawah coz fizik gunaan universiti tmpat aku keja nie x da lagi jabatan2 alhamdullilah mudah jg kerja aku sbb dulu aku ambil sijil kejuruteraan electronik..kat ikm ja...aku nie x pandai ...tp alhamdullilah aku keluar x pyah bayar hutang walau se sen sbb mara dah tangung semua pengajian aku.. bebalik pada tugas seorng pembantu makmal...okey aku detil bab makmal aku jg ja la makmal electronik...tugas dia senang ja jaga alat tan pastikan semua okey...bab nie aku pown kadang2 alpa kadang aku test okey bila student guna diorng rosakan...yang kedua aku mesti membuat penyedian sbelum amali bermula...buat la apa yg patut pasal amali tue...kalo electronik ko kna sediakan komponent yang nk di gunakan time nk buat amali tue oksenang kan...lpas tue time amali ko mesti ada dlm lab sbb ko kna tolong pensyarah....tue ja lg kna kmas lab...dan mcm2 lagi...aku happy sngat kod jd pembantu makmal nie....sbb pa aku ckp mcm tue dulu msa aku kja kerani di kolej komuniti saiz aku ok ja tp sekarang alamak,,,,aku nk kurus........
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

29 Ogos 2012

Raya tahun ini

salam....lama benar aku x upp to date blog aku nie....tah la xda idea n malas nk citer huhuuhuh
raya tahun nie aku rasa mcm x best sangat la sbb mcm2 dugaan datang.....
petama sehari sebelum raya ayah aku xcident...mau x cuak beb esok nk raya tue,,,,alhamdullilah ayah x da pape...luka2 ja n sakit dada...tp kesian la kan ayah kan dah tue.....manusia yang bodoh tambah bahlul yang langar ayah aku tue ja x pandai eksian lpas langar lari n siap senyum kat ayah aku...bukan nk tolong...x pa la kalau kat dunia dia lpas,,,kat akhirat ko tangung la yer...

ok sambung citer...raya tahun nie jg aku rasa aku dah jd cheff x rasmi dah...dari raya petama sampai ke aku nk balik nilai aku asyik masak jer tipa2 hari...sbb ramai jg la sedara n knalan2 ayah datang melawat ayah...pada yang datang t.kasih yer...walaupown pnat aku sangat haappy sbb makanan yang aku masuk semuanya habis...siap dapat pujian.........woooooooo kembang beb...ko ado....

selain dari masak memasak kat umah.....aktiviti raya aku...g ulang alik hospital n balai polis....bukan aku nk kutuk la tp aku nampak sendiri....servis kat balai polis sungai petani mmg lembab la...aishhhh sorng bt report sampai bejam makan masa....x paham btoiiii.....kat hospital lak ok la layanan semua ok...mcm mana orng ckp hospital kerajaan servis lambat...tah la maybe tempat diorng kod...tp yang aku geram...kakitangan semua ok..yang x ok minah guard kat situ,,,aishhhh siap jeling n aku tanya ckp kurang d ajar....aku sedar aku sapa so x payah nk belagak sangat...muka lawa x pa puihhhh

panjang pula aku bebel kali nie....gambar raya harus la x da.....aku x minat nk ambil gambar sbbb mood raya aku dah awai2 lg spoiiil ja......
nie ja ada 1 aku begambar,,,,,masa nie raya ke 5 dah...ayah dah ok sikit...
gamabr kat atas tue ja aku ada masa raya nie pown aku rompak kat fb adik aku hihihiih dlm kamera hp aku mmg xda,,,,.....
ok tp mcm bnyak jer aku nk citer tp sekarang rasanya dah xda idea dah kod.....nanti update lg aku harap banyak la idea aku nk update blog nie.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

24 Julai 2012

Ramadhan ke 3

assalamualaikum....
Hari nie dah masuk hari ke 4 ramadhan...tp aku nk citer pasal smlm....smlm hari pertama bebuka puasa kat rumah....hari petama n kedua aku berbuka kat luar........n smlm jg hari petama aku g bazar...bazar dekat rumah jer kat stadium salak tinggi..........mak aiiii orang ramai gila....n jem jalanya...aku nie dah la driver baru nk belajar cuak jg la hehehehehe,,,,,kehkeh....aku g dengan wida........kat situ best banyak orng jual...smlm beli nasi beriani ayam n mutabak jer........hurmmmm tue pown mutabak separuh lagi x habis....aku rasa jg smlm cuaca panas n waktu berbuka aku minum banyak sangat air.......so aku rasa kalo time buka x leh minum banayk air....t x larat nk g tarawih.....huhuhuuhuhuh.........
  Sebenarnya aku nie rindu sangt kat mak ayah aku.....dok fikir nk balik kg x nk ....tp mengenangkan cuti tahunan aku yg x banyak........aku pendamkan ja perasaan rindu aku huhuhuuhhu sabo jer la..........aku redo menjadi anak rantau

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

21 Julai 2012

RAMADHAN DATANG LAGI

assalamualaikum....salam ramadhan....ramadhan datang lagi...syukur kehadrat ilahi krana masih memberi aku peluang untuk merasai n menyambut lg ramadhan tahun nie...pagi nie aku sahur sesorang....makan nasi tambag sotong segera alhamdulilah berselera aku mkn mybe sbb dah lama aku x msak kod...uoanya masak sndiri walaupown simple tapi sedap hehehhe....tp hati tetap sayu kadang kadang siap nitis air mata lg....walupown nie tahun kedua aku puasa d tempat orng negeri orng....dulu kat kg tunggu mak kejut ja....makanan dah tesedia...bila hidup bedikari nie...jng harap la mknan nk turun pada langit kalo x cari....tp x pa aku redo jd anak rantau.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

19 Julai 2012

selamat hari lahir

okey,,,entri ke 2 aku hari nie..........sebenarnya dah lama nk tulis entri nie tp malas n tesadai ja dlm draf..........ucapan ini di tujukan pada my office mate aku aka house mate aku wida.........n sorng lg kakak office mate aku kak rina........okey selamat hari lahir....untuk wida cpt2 khwin yer eh aku rasa si wida nie mmg dah x lama nie.........tetttttttttt btol x hahahahahah.........untuk kakrin lak semoga bahagia dan murah rezeki.....hari selasa lpas kitaorng ada bt sikit sambutan birday diorng...buat sarapan pg jer.........tp meriah xda ambil pic bnyak pown orng lain ada la sbb aku sibuk mkn,,,,,,,,
kek......sedap

makanan yang di bwa oleh ahli majlis hihihi


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Bila Hari Minggu

assalamualaikum....okey dah lama aku x up to date blog hihihiih...malas la sekarng nie....okey hari nie nk citer pasal hujung minggu aku...alhamdullilah best ehheeh bole dating kalo x tiap2 minggu aku bosan ja kat umah....habis 50 novel aku baca,,,sekarng pown baca jg hehehehe....okey my bf aku dpt keja kat sini.....tahniah,,hehehehe allah dah tentukan segalanya......hope jodoh aku milik dia hehehehe...amin..x tau nk tulis apa aku letak pic ja....budak tembam...sapa lg aku la........pipi dah mcm buah epal
hehehehee

nampak x tembam kan

tudung sama

tudung sama lagi iner ja lain2 ahhahaha


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 Julai 2012

Artis oh artis

salam...smua....x faham ngn artis skrng....kalo nk berubah ke jalan allah kna masuk pas ker....yang pnting niat kita ka.....wallahualam...aku bukn nk salahkan artis tue...tp cara dia...hurmmm tah la nk cri publisiti mybe....apa2 pown kita brubah krana allah...bukan krana parti politik.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 Julai 2012

Pulun Kedah Pulun....

Hari selasa lepas....aku g tengok bola kat stadium shah alam...g ngn my housemate aka opis mate aku wida...n fiza ...fiza g ngn bf dia so jumpa kat stadium ja la......best la jg kan.....tp lepas selangor boh gol tue aku dah mula mengantuk dah...tersenguk senguk dah....huhuuhhu mcm nk ajak wida balik ja....tp masa minit ke 85 x silap kharil muhaimeen(meen) boh gol,,,,terus aku celik luas segar ja dah x ngntuk hehehehee
semagat jer ehheeh...pic nie aku curi kat fb wida hehehehe 
tahniah la pasukan negeri ku...x menang x pa janji x kalah...berusaha lagi yer jng sampai ke liga perdana...
pmain2 kedah(ihsan cik google)
mamat nie r yang boh gol
nie pmain kedah kegemaran aku....walaupown aku rasa dia kurang menyerlah tahun nie....x tau pasaipa...
okey....cuba tengok pic2 yang aku letak...pic yang mana paling cun...mai nk jawab harus la pic aku hehehehehe jng muntah na,.....coollll peace yooooooooo
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Makin lama makin malas

haiii u all...seperti tajuk d atas aku nie makin lama makin malas nk update blog.... lagi pown minggu nie memang minggu aku asyik mengantuk jer......tepat pukul 5 mmg aku akan cepat2 balik,,,xda aku nk tunggu dah.....laju2 ja aku balik...ingat lg hari isnin kawan opis aku tanya demam ker...sbb selalu aku jarang balik awal heheehehhe... mybe aku x da rehat yang cukup kod sbb sabtu n ahad hari tue aku ada reatrik n family day ofice kat bukit gambang resort city best la jg hehehehe entri pasal nie akan aku update nanti sbb dekat aku x da lg pic nie.

macam nie la mood aku minggu nie...suram



nafsu makan makin menjadi2....wahai kawan2 ku yang budiman bagi la tip camna nk kawal nafsu makan nie....raya dah nk dekat nie....huwaaaaaaaaaaa tansion
tp stat minggu depan memang aku perlu berusaha
berusahalah
wish mee luck okey......aku yakin apa yang aku idamkan akan mencapai kejayaan.


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

27 Jun 2012

tak da idea

asslalamualaikum Apa khabar semua....lama x update...sbb x da idea la...hurmmm x tau la idea g mna...untung orng yang byak idea...tapi kan sekarang aku cpt btol boring.....bila boring aku mcm nk ngamuk jer....aduhai...rindu kat kg...bila nk balik nie...tengok la bulan posa nie nk balik insyaalah..... Berat badan lak mkin menjadi2 xnk turun sapa ada idea nk bg kurus....citer r kesian aku...dah la x lawa gemuk pula.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

22 Jun 2012

sayang family

assalamualaikum....okey u selamat kembali untuk aku update blog kikikiki...pemalas tambah x da idea..sbb asyik fikir camna nk kurus hakhak,,,,mampus....
Okey berkenaan tajuk di atas....semua orng ada kan perasaan tue....aku pown ada akekekeke....aku nk citer hal family aku sebenarnya
okey.....aku nie anak ke dua dari 4 orng adik beradik....2 lelaki 2 perempuan....okey yang pertama abg....yang baru khwin hari tue....sapa pnah baca entri lpas mesti dah tau....yang ke dua aku la...n ketiga adik aku pompuan....tengah study lg kat kktm...n yang last masih sek men....okey jarak umo antara kami adik beradik.yang sangat panjang membuatkan aku n adik pompuan aku nie kurang rapat ....heheheeh cita rasa dia n aku....mmg langsung x sama...n peragai dia n aku mmg jauh lg x sama...dengan abg pown aku kurang rapat sbb dulu dia nenk aku yang jaga.....dengan adik laki tue dia kcik lg x kcik la dah ting 1 aku rapat jg n dah anggab dia budak kcik...slalu suruh dia mcm2 mcm biasa aku akan sogokan dengan duit...hehehehehhe
ayah aku dulu keja kilang jer....tue la keluarga aku nie bukan dari golongan kaya raya,,,kami hidup bersederhana n x pnah lg dlm sehari aku x makan...heheheh mak aku pula x keja apa pown....tp kami sangat bahagia......
semua orng bole bahagia.....aku bahagia korang pown bahagia....moral citer aku walaupown kami x kaya kami gembira...
selain pada family aku nie...aku ada la jg syg kat some one spacial bg aku nie....dah 4 tahun aku knal dia...walaupown banyak halangan dah ku tempuhi...harap jodoh kami panjang akekekek gedik lak...
hari nie aku nk citer ja aku x nk letak gambor so korng bayang la sendiri.......


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

14 Jun 2012

bola oh bola

mcm2 kontrovesi si apex nie bt sabo jer la,,,,kalo hemsem x pa gak.....sekarng nk famos x pyah jd artis jd pmain bola pown bole hehehehhehehehehe...........bila dah famos lupa diri...minta simpang la......
mcm si safee sali (tah btoi x aku eja nama dia)hurmmm dah kaya dah glmor cerai tinggal habis anak bini....biaq ja la kan sibuk ja aku dok cite hal diorng....
insan kosmo
 n yang sorang lagi nie...kwn ngn artis pas tue gaduh sakan dulu aku mmg meluat r kat dia bt mcm tue...tp sekarang aku rasa kesian lak kan n dah nyampah ngn bekas bini dia tue si rita....wahai rita ko sedar x bila ko heboh massaalah rumah tangga kau kat orng bedosa kau...maaf yer aku bukan sapa2 nk ckp sal hukum agama nie tapi aku tau la sikit2 hehehehe.....
Mohamad Aidil Zafuan Abd Razak n rita

ha nie dia time seronok x da lak nk melalut kikiikik asal aku nie tetiba nk update pasal mereka2 di atas
sebenarnya aku dah nyampah dengan mereka mereka.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

sombong

asalamualaikum....
hai lama ya aku x update blog nie bukan apa x da idea heheheh....oke bekenaan tajuk di atas...aku di cop sombong sesampainya aku d tempat kejeeeeeeee,,,heeeeeeeeee dia see hai kat aku aku pown jwab balik balik hai tue tp slow la....dia x dengar terus ckp aku sombong ishhhhhhhhh.....bila masa lak aku nk sombong2 nie...xda faedah pown.....
  
muka aku muka sombong ka
okey sila lihat pic di atas aku nie muka sombong ka....hurmmmmmmm ada kawan aku aka opice mate aku kata muka aku mmg muka sombong.......heeeeeeeee aku akui dari aku sekolah sampai sambung study mmg orng selalu ckp aku sombong...korang x knai aku mmg la...bila dah knai mesti korng x larat kod asyok kna ckp ngn aku ja..........hehehe apa la aku melalut pepagi nie...oke wani kalo lpas nie...ada orng tegur kau...kau balas la balik teguran tue kuat2 okeyyyyyyy papiiiiiiiii
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 Jun 2012

aku ada kau ad

semakin hari semakin syg....heheheh bosan la malam nie x tau nk wat pa...wahai sabtu cpat la muncul aku rindu sama kamu
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Tamat sudah

 salam...hai lama btoi aku x update...sibuk ya amat mcm kenduri aku pula....okey majlis abg aku dah selesai semua bejalan lancar......nie la my family ....aku la yang paling mengembang ayoooo...kna mula diet dah bila dah mengembang dah jd x lawa kan huuuuuuuuuuuuuuu
pengantin simple ja

adik no 3,mak adik no 4 kakak ipaq abg ayah n me....


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

30 Mei 2012

Balik kg lagi

salam semua....okey hari nie nak balik kg lg....kg aku nuuuuu kat kedah x sabo rasanya....aku balik nie semperna majlis perkhawinan abg sulong aku...yg aku letak pic hari tue majlis sebelah perempuan....malam nie balik naik kereta api jg....takut beb naik bas....sbb aku x naik kereta pown sbb aku takut jg hakhak.....aku cuti 6 hari lama x....mcm nak knduri aku lak hakhak...bila x tau la....selama kat  kg nie mesti la aku x da kesempatan nk tulis blog kan mesti sibuk...jng sibuk tido dah hakhakah

nie tiket nak balik mlm nie
nie lak tiket nak balik mai nilai
tapi balik kg kali nie....x mcm balik kg selalu la....sbb balik kali nie x g dating dah hakhak sbb en bf dah dtang negeri sembilan...aku balik kedah dia mai negeri sembilan lak ayoyo x po lak....
oppp lupa nk ckp nak ucapkan tahniah kat enbf sbb dapat keja tetap kat negeri sembilan nie tempat d rahsiakan tp yg penting bukan sama tempat keja ngn aku.
muka happy nk balik kg
sila abaikan pic makcik kat atas okey hakhak ....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

28 Mei 2012

selamat pengantin baru

assalamualaikum....okey 2 hari x update blog sbb aku cuti n buzy....buzy la sangat heheehhe.okey tajuk di atas di tujukan pada abg sulong aku....aka satu2 nya abg yang aku ada .okey selamat pengantin baru yer moga cepat bg anak sedara kat aku hakhak.....kwn2 aku semua ada anak sedara aku ja x da sedih kan hehehe...my new family a.k.a dah jadi pown kakak ipaq aku kak farah shahanim  selamat datang dalam family kami yang serba kekurangan nie....nie ada serba sikit pic yang aku ambik selamat menjamu mata
my family aku,nenek sebelah mak,mak ayah nenek sebelah ayah n adik no 3 lg sorng adik x ikut sibuk mandi sungai


nie majlis sanding selmat pengantin baru u all


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE