klik plzzz

28 Jun 2013

Bedak tanaka murah

assalamualaikum hai semua
okey ramai dah tnya aku ada jual x bedak tanaka...okey kita dah jual u oll jom la beli hahahaha murah2 jer

Kebaikan
berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
-Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundationBedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn ari dan sapu kan ke muka. Lps 30 minit boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.


LIST HARGA
40GRAM
1PCS RM25

110GRAM
1PCS RM30


T.A.T.E BY DEA( yang nie yg nora danish punya ya)

40GRAM
1PCS RM30


sapa nak bole sms wassup 0175343549 emel syafniee@gmail.com



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

25 Jun 2013

giveway cik waniee

assalamualaikum u oll semua....
okey mood kita baik tau hari nie ckp ngn orang pown lembut2 ja en syafiq pown suka hahaha sbb selalu dia ckp aku ckp garang ngn dia ok dah....sempena dengan mood baik aku nie aku nk bg maixara percuma jeng2...sapa2 yang dah lama teringin nk gebu nk cun nk cantik n dah makan dah beli semua nk dapatkan maixara percuma bole lah join giveway aku nie...


senang ja...
syarat-syarat
1. follow blog aku
2.bt entry promort blog aku
3.tinggalkan link di comment

itu ja senangkan kan okey giveway stat hari nie 25/6/2013 hingga 5/7/2013
pemenang akan di pilih berdasarkan promort terbaik :P

hadiahnya


okey jom join ramai2....

NOTE:PEMENANG GIVEWAY AKAN DIUMUMKAN PADA HARI ISNIN 8/7/2013...SBB AKU PENING NAK PILIH SAPA MENANG SEMUA MELETOP LETOP SO AKU KNA LANTIK 2 JURI UNTUK PILIH...SABAR YER KORANG...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

24 Jun 2013

family saya

salam..okey lama kita x update tau kita buzy ngn x da idea lg mehmeh....ok bila mood kita rajin nie kt nk citer pasal family kita hihihi nl dengar x kisah family kita...eh silap nl baca x...ok korang x nk bc x pa aku cita jg..

AYAH
ayah aku mohd noor yusuff umo ayah aku 56 tahun dah....ayah aku nie cool...pendiam.relex...tp diam2 ayah aku.aku sangt takut...masa kcik2 dulu ckp mak aku berani lawan.ckp ayah langsung x berani kalo ayah yg ckl semua aku ikut ok...sbb aku takutkan ayah kuikui ayah aku sangt garang...ingt lagi msa aku lpas spm gatal2 dom becinta.ayah siap warning kalo dia jumpa aku ngn xbf aku tue siap ...dua2 kna penamppr...ok aku sngt takut sbb apa ayah aku kata dia akan bt huhuhuhu...mybe masa tue umo aku 18 tahun tue dia x bg aku gatal2 nk bcnta...tp aku tetp gatal jg ngeh2....ayah aku kja kilang ja.siang malam keja nk besaqkan adik beradik sampai aku dh jd besaq mcm nie huhuhi cek nk kuruih plzzz...ok sambung cita...bila aku dh besar n makin besar aku perasan ayah dh x garang..ayah dah bg kebebasan apa yang aku nk bt...mcm aku bercinta ngn en syafiq ayah restu.kadang2 bila time salam ayah seallu pesan jaga diri baik2 aku sedih tau...sbb aku syg ayah aku.aku tau ayah pown syg aku...ehh ayah mana x syg anak kan...kuikui...okey tue tentang ayah aku

EMAK
nama mak aku fatimah ali...pendek ja nama atok aku kuikui...mak aku nie pla jenis peramah cepat mesra ngn orang kadang dia g mana2 baru knal 2 minit dah sembang macam knal 2 tahun kikiki tue la mak aku...aku x ikut kut peragai mak aku sbb aku x kan jadi peramah kalo ngn orang aku baru knal 2 minit mcm tue...lagi 1 mak aku suka sangt menbebel...hari2 ada ja d mata dia x kna hahahah aku ok ja dia nk bebel layan ja...jnis aku x suka d bebelkan...mak aku suri rumah ja tp dia ada jg niaga kcil2 tambah pendapatan katanya...seorng yg cekal.sbb semua benda mak aku yg bt ayah aku bg duit ja...aku bangga ada mak mcm mak aku..walupown kami x kaya mcm orng lain kami bahagia...ok aku snagat sayang mak aku.tiap2 hari aku akan kol mak aku kadang2 2.3 kali sehari aku coll..kuikui...mak aku tetap melayan aku kahkah...kau coll bf sehari 5,6 kali x kan col mak x boleh kan ha mcm tue...bg aku mak segalanya...walaupown aku x coll ayah tp aku selalu tnya kabar ayah mcm tue...tetiba rindu mak ishhh isu sensitif nie...

okey tue citer pasal mak ayah aku,sekarang nak citer pasal adik beradik aku pla...aku ada 4 orng adik beradik x ramai pown...dulu masa kcik2 aku pnah berkata pada mak...mak awat x beranak ramai2...sbb kawan aku baya aku ada 5 orng adik beradik aku ada 1 ja sbb masa tue adik aku no 4 blum lahir...

No.1 ABANG

ok abang aku mohd hafis dah khawin tahun lpas kikiki...dia x ngam sangat dengan aku sbb dulu masa kcik2 dia dok ngn tok aku...bila dah ting 4 dia dok ngn mak aku blik...so agak x rapat...ngeh2

No.2 AKU LA
aku full nama SITI SHAZWANI sangt comel cute hahahahah sila muntah...dah hari nie nk citer pasal keluarga aku bukan aku okey...

No.3 Adik perempuan
Nama dia nursyahirah...umo muda lg 19 okey beza umo kitaorang 6 tahun...sekarang belajar di KKTM petaling jaya...semalam g interview fizikal polis,,,,so lepas seronok kemain dulu kakak dia pnah jg p interview pegawai penjara lepas jg masa tue ujian fizikal...sbb dulu slim melim sekarang hampeh...hahahahha
adik aku nie lain sikit dari perangai aku bukan lain sikit lain bnyak ok...dia cermat..x boros...pandai simpan duit pandai urus duit dia...lain benor peragai dia dengan aku...aku boros...apa aku teringin aku beli..tp sebelum beli mesti pusing 20 shoping mall hahahha gila...en syafiq la manusia yg akan tarik muka dengan perangai gila cerewet aku ahhahaha..nasib la...

ADIK LELAKI
ok nie adik yg last nama muhammad luqman hakim ok nama yg paling pnjang dlm famly kuikui tapi nama aku paling sodp kan btol x...btol la tue ihihihi...:P...adik yg laki nie bru 14 tahun anak manja mak aku...nak apa ja mesti mak aku bli sbb sekarang hanya dia saja d rumah mak n ayah aku ,,,abg aku d k.l adik powmpuan di k.l aku d nilai see...nasib ada adik nie kalo x sunyi lak mak ayah aku kan...

okey nie la family kecil aku....x ramai sikit ja...kalo ramai2 agak2 korng best x...
nie pic family aku ayah mak adik no 3 n aku paling bumbum

adik no 3 mak ayah adik laki


pic abg aku aku cari x jumpa kuikui.... :P




Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

17 Jun 2013

AURAWHITE MURAH

SALAM u olls okey hari nie aku nak bt promosi pengahabisan stok...kikiki sbb lpas nie nk ambil stok aura coklat pula jom2 beli
SMS WASSUP 0175343549 UNTUK ODER :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

11 Jun 2013

Testimoni terbaik pilihan maixara

assalamualaikum
wooo pagi2 dah dpt berita gembira....kikikiki hari tue dok belek2 page maixara d facebook...pastu ada baca status nya hantar testimoni n menang barangan maixara rm250 hihiih aku apa lg cuba la nsib sbb semejak makan maixara nie kan kulit aku dah beseri seri sikit...x macam dulu masam jer kikiikikiki....
ha nie la pic sebelum n selepas aku mengunakan maixara...mcm sekarng pown aku on off ja makan sbb aku malas nk minum air...tp kulit kekal jg berseri seri....tup2 pagi nie buka fb aku bejaya menang hihihihi jng jelas u oll saya dapat barangan maixara rm 250 free...sapa nak ...x bole la .sapa nk mai beli ngn aku.maixara nie mmg sangt  bagus untuk kulit...resdung gatal2....x caya tengok testimoni aku sendiri aku x tipu tau..aku jual aku makan...tp aku kadang campur dengan aurawhite...mlm makan maixara pg aku minum aura tp on off sbb aku nie jenis kalo mula nk cantik cept2 makan...pastue x mkn dah...pastu makan balik pening x kikikiki


HARGA BORONG
MAIXARA DENGAN HA 10 KOTOAK RM630 TERMASUK POS
AURAWHITE 900000MG 10JAR RM950 TERMASUK POS SABAH SARAWAK RM1000

okey sapa2 nak dapatkan maixara harga masih rm 85 sehingga d beritahu..sms wassup coll aku 0175343549 emel pown bole syafniee@gmail.com i love u all reader muahhh :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 Jun 2013

SET CREAM COLLAGEN PLUS VITAMIN E

assalamualaikum...
pernah dengar x korang pasal 
SET CREAM COLLAGEN PLUS VITAMIN E
okey kalo x penah dengar x penah nampak mai aku nak citer kuikui SET COLLAGEN PLUS VITAMIN E 
MENGANDUNGI 
Sabun collagen plus vit e
Krim siang
Krim malam 
Tambah kapsyen

Fungsi :
- Mencerahkan Kulit & Mengurangkan Masalah Kulit  Kusam
- Menjadikan Kulit Lebih Lembut
- Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam
- Memudarkan Kesan Parut Jerawat
- Melembabkan Kulit
- Menghalang Tanda-tanda Penuaan Seperti Kedutan
- Membuatkan Kulit Terasa Gebu & Segar Sepanjang Hari
Fungsi sabun
Membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa  menyebabkan kekeringan. Hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik. 

Krim siang dan krim malam
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer dan Vit E. 
 Membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

CARA GUNA
Bersihkan wajah dengan sabun kolagen sebelum memakai krim.
Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapu rata secara  nipis di serata wajah
Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam dengan cara menyapu rata secara       nipis ke serata kulit wajah.

Collagen Plus Vit E mengandungi ekstrak LILIN LEBAH yg sgt efektif bg merawat parut pada kulit, memperbaiki kulit yang kasar dan kendur, menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit. 
Senang n mudah kan...harga pown okey x mahal pown 1 set RM 25 TERMASUK POS OKEY Beli 2 set rm 50 :)
Berminat sms/wassup aku 
0175343549 
sms sahaja 0195110352...
emel syafniee@gmail.com 


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 Jun 2013

AKU KE KELANTAN

woooo tajuk siap caps lock kuikuiku.....bermulanya kisah sabtu lepas...sebenarnya x rancang pown nk g sana...eh lupa nk ckp aku g kelantan semperna kenduri kawan en syafiq....kenduri hari sabtu 1.6 tp pkul 2 petang baru betolak gila x mcm kelantan tue dekat seremban...ok...fine pergi jg...dah nk masuk karak tue en syafiq cakap n tnya pendapat kawan2 dia nk terus pergi atau nk g genting ja ehhh tetiba ko nk ubah plak....sbb masa tue dah pkul 4 sbb k.l jem huhuhu...lpa lagi nak cakap aku pergi dengan 2 orng lagi kawan en syafiq...aku sorang jer gils2 seram x...x pown hihihi en syafiq ada...masa tue aku tau en syafiq dah malas la tue nk p kan takut sampai pengantin pown dah tido....tnya2 pendapat kwan dia..kawan dia cakap terus ja kawan dia take over drive sbb kawnya mmg selalu g sana....ok sampai pown dah lewat pkul 10 x silap...makan n di pelawa tido sana sbb ktanya bahaya kalo balik malam2...ok la kan...
aku okey jer sbb aku mmg dah bawa baju...tp dlm hati aduh segannya aku lak dah la x knal sangt wife kawan syafiq tue....yg lagi malu aku siap tido dengan pengantin okey...besalah lak aku kan mcm kaco daun ja sabar ja la hiihihihi....ambil berkat gitu :P
nie kali ke 2 aku ke kelantan kali petama masa aku kcik2 dulu...perasaan aku jakun sikit sbb aku negok kelantan mcm kg2 x da bandar kikikik...ehhh sapa orng kelantan jng la marh aku..hihihi.
tetiba nk letak pic aku nie knapa kan...xda apa sj..
okey aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada faizd(awe) n ayu...semoga berbahagia kekal ke anak cucu n ke jannah...pic kitaorng dengan pengantin x da sbb kita sampai pengantin dah pakai baju tido mehmeh...mmg la knduri pkul 1 tengah hari ko sampai pkul 10 mlm

nie la pengantinya...dua2 orng kelantan hihihi kawin 1 negeri kan lebih afdal hahaha tetiba lak kan
pss kenduri kitaorng nanti jng lpa datang kedah ek :p
alang2 bt entry pasal khawin2 aku selitkan sekali selamat pengantin baru pada kak noris n suami...kak norish nie pemilik spa yang aku selalu g :)
okey sapa2 nk khawin mai la jemput aku teringin nk makan nasi minyak :P


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

4 Jun 2013

versus 2

sapa tengok versus...uhuhuh aku x tengok sangt tp ada 1 hari tue aku tetiba tertengok dan dari hari tue aku stat tengok....
meremang bulu roma aku dengar suara jaclyn victor wooo hebat....sbb tue aku terus minat manifestor....kalo x haram x minat ahhahahah...
kalo x caya try u olls dengar sumpah x tipu kikiki...pas tue aku try cari penyanyi asal rupanya search tajuk meniti titian usang best terus suka lg nie....
tp kan ada satu lg lagu kalo aku dengar aku akan senyum keseorngan bukan sbb kenangan ka apa...sbb filem rock oooo adoi terbaik la filem tue smpai aku bole terbayang byng kalo aku dengar lagu dia

memng terbaik kan...sapa tengok pasti teruja... ok bluerr x tau nk tulis apa da...byebye...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE