klik plzzz

28 Januari 2015

perubahan hormon

assalamualaikum semua...wow behabuk bersawang blog tercinta ni...adoiiii aku ada la juga karang 5.6 entri tp x habis last2 ke draf la kau huhuuhuhuh tajuk tah apa2 aku sekarang ni mmg la mcm2 berubah malas ya amat dah la malas suka pelupa lak nk bt apa pown ikut mood kau jng la paksa bt benda aku x nk jng harap aku nk bt dengan iklas kuikui...kadang2 di paksa makan pown aku angin ja hahahaha korang mampu :P...

tp aku perasan pelupa aku ni mkin menjadi2 ada 1 hari tu aku nk buka pintu makmal...boleh aku dah jalan ke makmal tp kunci aku x bawa huuhuhuhuh kesian kt diri sendiri....cerita malas pla aku malas nk makeup nk cuci muka nasib la mandi aku rajin lg nk sabun kalo x redo la suami tercinta bau busuk kt wife dia hehehehehhe....masak pown kadang2 ikut mood kalo dtng mood rajin 3,4 jnis lauk aku mmpu masak kalo malas tambah x larat beli ja la...nasib suami i jnis x ksah i love u lah...xpnah cerewet bab makan...sabar lah wahai suami yer lg 3 blan ja lg hikhik hari2 menhitung hari,,,semoga semua baik2 aja dan di permudahkan.

dah aku dah lupa aku nk cerita apa lg sekian karangan pendek dari sy semoga aku rajin nk tulis lg tata :)

kalo rindu tengok la pic i nie...pic terbaru tau ok poyo bye u olls
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE