klik plzzz

22 Oktober 2012

macam xpercaya

salam sayang semua kwan2 blig ku.
tq pada yang sudi bca blog saya.okey
bulan ni n bulan lepas bnyak n kerab gile aku balik kg teruja harus la kg aku kan.hhheeh sbenar nya nk citer aku x sabar nk balik kg halamanku KEDAH DARUL AMAN CHEK ORNG KDAH TAU
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

15 Oktober 2012

Monday yang bluessssssss

salam sayang
aiii hari nie...mengantuk...sbb aku x cukup tido..........dah tido kjab time rehat td pown still mengantuk lg tambah pening2 lalat

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

11 Oktober 2012

Dah stat dah

salam sayang semua
hari nie nak stat wish mee luck ok stat apa tunggu

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

9 Oktober 2012

Bila aku teliur

salam sayang
woo tajuk diaats mcm x dapat mkn ja kan........aku nie mmg suka teliur kalo baca blog dunia dapur kakjee nie sbb dia msk mmg nampak sedap n ringkas....... akibat keteliuran tue aku pown apa lg nak cuba buat la hehehehe orang makan pg aku buat mlm .mlm ja sempat kalo pg ahhh bangun pown dah lewat heeeeeeee kantoi....eh panjang lak mukadimah
penah makan egg tost
ha senang ja nak buat tue nie resipi cara aku okey ambik telur buatkan separuh masak.... dah comporm telur tue separuh masak dah...pcahkan dlm pingan n baru di curah atas roti...tambah sikit kicap n lada sulah.......korang nk ltak apa suka hati nie tekak aku punya cita rasa ok.....
Tara egg tost aku
NIE VERSION WANIE WARNIEE SEDAP WOO



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

double down

salam sayang
selamat berblog okey smlm aku merajuk dengan seseorng oleh kerana merajuk tambah marah kat dia aku ajak my hosemate wida aweeda p mkn kfc mlm kod ahhahhaha p menambah lmak la katanya....mula2 niat aku nk makan wajes ja sbb aku dah kurang dengan ayam kfc nie....dah sampai wooo ada banda baru n aku teringat sesuatu sarina penah citer dia makan benda alah nie sedap aku pown apa lagi lupa wages terus oder yg tue n xcited gila nak makan
okey komen aku untuk double dowa nie
1.mahal juga baik makan snake plate ada 2 ketul ayam n bun coslow
2.rasa biasa2 jer.... x knyang pown
3.aku nie kna mandrem ngn mcd so kfc semua aku rasa x sedap kcuali chezzy wages tue pown sbb kat mcd xda
hehehhe ala korang bole cuba tue tekak aku tekak korang mesti lain2 kan....benda nie dah lama keluaq aku ja baru smlm nk cuba....okey sapa yang belum cuba silakan la mencuba selat beramal... :)
nie ha benda alah tue....


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

8 Oktober 2012

Mengantuk

salam sayang
alahai sehari dua nie mmg mangantuk x leh di pisahkan dengan aku bila siang kalo mlm lak aduhai x mau lena kalo nk lena kna main internet sampai lebam eheheheheh
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

selamat pagi isnin 8/10/12

salam sayang
isnin yang bluesss


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 Oktober 2012

Kenangan silam

bff masa kat ikm dulu yg belah kanan n belakang aku...yg lain2 kurang rapat ehhe
salam sayang u all hari nie merupakan hari jumaat...hari jumaat merupakan hari bebas aku...sbb aku x da keja sangat...sedang dok dpt pc godek2 pic lama2 aku terjumpa pic aku dulu...aka pic study kat ikm dulu........alamak rindu kenkawan lama...ada yg aku msih berhubung ada yg x ...behubung pown guna fb ja....nasib ada fb kan bila kenangkan masa belajar dulu woo bnyak la kisah suka duka kan....tp bnyak yg happy,,,time2 nk tido tue ada ja kawan sblah nk borak nk citer best sekarang sesorng ja la...bg aku waktu belajar la waktu paling best....aku rindu kwan2 aku bff aku kat dorm...bff aku kat kelas....rindu bff aku.masa sekolah men dah kat ikm dulu.....
masa sem 1 nk g jamuan kod x silap...asal muka aku time nie nampak gebus ja hahaha
nie pown time sem 1 sha dah ada anak 2 dah,e-are dah tunang fifi n aku la
nie kawan2 time sek men yang rapat sampai sekarang ngn noli ler sebelah aku
nie la kwn baik aku dah lama x jumpa ehehehehhe
..
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

2 Oktober 2012

drama bersiri sirrun

Salam semua dah lama x update mlm nie nk cita pasal drama bersiri yg aku tengok dia setiap isnin n selasa pukul 8,30 sampai 9;30 tv 9 hari nie dah episod akhir dah?aku pown x jangka episod akhir dia mcm tue,okey aku puas hati sangat.okey kalo korng nak tau jalan citer dia korang dowload la aku malas nk citer...tp episod akhir dia sangat bagus aku suka heehehehehehe.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Aku seorng pembantu Makmal

salam okey hari nie aku nk citer pasal kehidupan aku seorng pembantu makmal woo tajuk mcm bt karangan sekolah rendah dulu kikikiki aku seornf pembantu makmal...tugas2 aku senang jer tp mencabar la bg aku...aku nie jaga makmal electronik di bawah jabatan fizik okey aku tipu di bawah coz fizik gunaan universiti tmpat aku keja nie x da lagi jabatan2 alhamdullilah mudah jg kerja aku sbb dulu aku ambil sijil kejuruteraan electronik..kat ikm ja...aku nie x pandai ...tp alhamdullilah aku keluar x pyah bayar hutang walau se sen sbb mara dah tangung semua pengajian aku.. bebalik pada tugas seorng pembantu makmal...okey aku detil bab makmal aku jg ja la makmal electronik...tugas dia senang ja jaga alat tan pastikan semua okey...bab nie aku pown kadang2 alpa kadang aku test okey bila student guna diorng rosakan...yang kedua aku mesti membuat penyedian sbelum amali bermula...buat la apa yg patut pasal amali tue...kalo electronik ko kna sediakan komponent yang nk di gunakan time nk buat amali tue oksenang kan...lpas tue time amali ko mesti ada dlm lab sbb ko kna tolong pensyarah....tue ja lg kna kmas lab...dan mcm2 lagi...aku happy sngat kod jd pembantu makmal nie....sbb pa aku ckp mcm tue dulu msa aku kja kerani di kolej komuniti saiz aku ok ja tp sekarang alamak,,,,aku nk kurus........
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE