klik plzzz

29 Mei 2013

rindu

tutp lampu buka balik....mak aiii mata x bole pjam...tido msh x lena....tetiba teringt terindu kg ku tercinta....tetiba terfikir bahagianya aku di kalau aku d kg ku....ada mak ada ayah ada adik....huhuhu sedih la....mak kita rindu mak....kita rindu ayah...kita rindu kg kita huhuhi sambil taip entri sambil nitik2 air mata....huhuhuhi....sedih sungguh...sabo.sabo....minggu lpas baru balik kg...xkn nk balik lg...hurmmm tetiba meluahkan perasaan d blog pla...kan...sorry yer u ollls
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

28 Mei 2013

BAJU POLO

TEST MARKET kikiki...okey sapa2 berminat untuk mendapatkan baju polo bole sms wassup aku 0175343549

HARGA
SEHELAI RM 50
SEPASANG RM90
POSTAGE RM 6

KAIN SANGAT BERKUALITI...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

27 Mei 2013

monday bluessss

assalamualaikum u oll...alamak dah isnin huuuuuuuuu dah petang dah pown aku...msih mcm nie bluesss ja...maklum la 3 hari balik kg x puas kod pastu badan pown mcm letih ja hukhuk....x cukup rest ehhhh citer mcm aku pla yg drive kan....kikiki...itu la aku orng lain drive aku yg kuat bebel ....
hari nie datang ofic terus buka blog ehhh bukan nk bt keja buka blog pla...tetiba dapat comment yg aku nie tiru heeder dia adoiiii mak cik pown tempah ja templet n heeder nie semua...makcik x pandai u olls nk bt uoll...so bila di tuduh kata makcik tiru mak cik santap ok....huhuuhuhuh sedih nie...siap buat entry lg kata makcik tiru tau....xpa la makcik x peduli sangt pown...nanti makcik tukar la yer...sebenarnya makcik nk tukar pown x reti tau...tulung2 kikiki tetiba jd makcik plak tp kan.........aku dah la lemau ja hari nie tp....tp x pa la what ever.....
ehhhh comel x kakton hihiihih tetiba kan :P k x tau nk tulis apa dah byeee i luve u  :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

21 Mei 2013

sushi jom

pagi jumaat lepas g sarapan ngn my friend sarina...sambil2 sembang ngn dia...tetiba aku tertanya dia psal sushi ....uit sushi sedap x dia pown ckp sedap la...aku apa lg nk try...sebenarnya aku nie mmg orng kampung ok makanan pelik2 kalo boleh aku x nk makan sbb kan membazir oder mahal2 lpas tue x makan...yer mmg aku nie x makan sushi sebelum nie,,,sbb dlm kepla aku sushi nie mesti ada benda mentah kah heyeekkk...ehhh jng gelak orrr kutuk2 aku lak...tekak aku melayu asli tau ahhahaha
so nk d jadikan cerita time rehat tengah hari tue aku pown p la makan shorga sushi...eh betol x aku eja nama dia hentam saja la....kedai d terletak d komplex airport nilai....bru lagi tempat nie...
harus la ambil pic berdua dulu...my frins sarina

lagi hhahaha

aku punya nasi goreng seafoot

sodapppppp

sotong pown sedap

paling suka :)
aku tersilap hari tue sepatutnya x payah oder nasi tue kan mkn ja sushi nie nk bt camna dah teroder...
pendapat aku sushi sangat la sedap..siap ajak en syafiq aku lg g makan .....dia boleh ckp ok jom la t kita try ehhh mak tekejut ok....dia dah la susah bebenor nk makan benda2 mcm nie....bila di fikir2 balik baru ku sedar dia anti pizza ja hahahaahah k byyy
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

20 Mei 2013

maixara sedap

stat minggu lepas dekan 3hari aku demam tau....huuhhuuh stat aku kna cucuk tue...mybe sbb kna cucuk kod...aku nie jnis takut ya amat pada makn ubt..kecuali ubat tue manis aku suka la hahaha ada ka ubat manis...satu ja aku suka maixara mmg manis u oll aku siap nak makan lagi bnyak kali time boring sbb sedap gila ..overdoss baru tau hahahaah....kan mana bole makan banyak2...kadang2 aku pelik ishhh nie vic ka gula2 sebab sedap sangt kuikui....aku dah stat makan 2 hari....tp smlm aku x mkn sbb aku mkn ubat klinik tatut lak campur kan...ehh lupa maixara sekarang bulat2 tau bukan bujur2 dah..dia dah upgrade jadi sedap n senang d kunyah aku kunyah ja...dulu agak rapuh itu maixara...skarang dah ok sedap...ehhh berapa kali sedap kan nk tulis...
ok nie la new maixara...yang aku dah mkn 2biji hehehehe....korang dah cuba kalo belum jom la cuba pasti kesan menakjubkan d jamin ok...kalo nk tau kebaikan dia boleh klik sini aku dah buat entri pasal maixara..
motif letak pic tue...nk bg tau nie muka aku msa demam hari tue,,,,hahahahaha....
kalo minat nk cuba nk beli jom sms wassup aku 0175343549 emel pown bole syafniee@gmail.com i love u olll muahahahah
PROMOSI MAIXARA RM75 TERMASK POS


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

17 Mei 2013

aura slim murah

assalamualaikum..
ehhh petang2 jumaat pown nk update jg kan...okey aku nk pekenalkan 1 lagi product baru dari syarikat yang sama dengan aurawhite iaitu aura slim...sapa2 nk kuruskan badan bole la cuba...jng risau product nie bole tau d ambil bersama aurawhite...nak putih minum aura white...nk slim minum aura slim kikikik....ehhh apa tunggu lg jom wasuup sms aku 0175343549...emel pown bole syafniee@gmail.com ehh lupa nk ckp harga rm140 sm rm150ss :)
ready stok






KLIK SINI PROMOSI AIDILFITRI
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

15 Mei 2013

aktiviti hujung minggu

salam semua...badan aku nie kejab ok kejab demam huhuhu sabo ja la....nk citer la ahad lpas mkn pizza...aku paksa en s aku mkn pizza...kalo korang nk tau dia mmg x nk langsung mkn pizza...aku knal dia dah nk masuk 6 tahun okey...langsung dia x nk mkn...walupown aku yg nk brlanja...dia ckp baik mkn nasi lg knyang....okey pujuk pnya pjuk akhirnya dia nk mkn jg hihihi yes so apa lagi jom la laju2 g pizza
ehhh sebelum tue nk ckp en syafiq aku mmg x makan tau mknan2 mat salleh nie tekak dia mmg melayu gilos...penah sekali aku n dia nk balik kg...aku pown balik keja trus laju2 mask spegeti konun2 nk bawa bekal la maklum la jauh kg kitaorng kedah nueee...sblum tue aku dah ckp...ehhh mlm nie nk masak spegeti dia kata x mau...aku ingat dia saja ja kan...mmg sungguh mlm tue aku ja mkn sorng dia mkn sikit ja...
okey kembali citer pasal pizza...
dah sampai aku pown oder la..tengok ada pizza baru...wuhuuu mcm sodap ehhh sebelum tue aku pown mmg jnis x makan sangt pizza selalu aku dok p pizza ngan kawan2 aku aku makan spegeti x pown meet ball  tp 1 sup cendawan dia la yg paling aku suka tau sedap...hihihiih

hihihi last2 x habis pown kitaorng makan...dah la x habis aku suruh lak dia bawa balik yg lebih..sbb kalo aku bawa balik en tong sampah la yg makan...pembaziran mmg keja aku...lebih baik aku elakan...satu yg aku suka pasal en syafiq aku nie...bab makan dia paling senang apa benda pown dia makan kecuali makanan kebaratan tekak dia melayu kedah asli ahhahaha...lain la aku nie makan nk memilih ja kalo aku x suka jng harap aku nk mkn...rela lapo ok hihiihih...tue kalo keluar dating dia mesti tnya aku dr sarapan sampai ke nk balik aku nk mkn kat mana...kkikikiki...tp bg aku kan kalo benda x sedap x kn nk paksa telan jg kan.....

okey habis cita bab pizza...petang tue kita lepak tepi pantai hihihi mula2 rancang nk main bowling...tp en syafiq aku tetiba x nk so dia kata nk minum cool blog kitaorng pown g la bli sorang satu...aku perasa sweet sour dia mcm biasa coklat...hiihih sambil minum sambil otw nk balik...tetiba bibir aku bengkak mula2 sebelah tetiba lg sebelah aku tnya dia ehhh perasan x bibir aku bengkak...dia pown kata la bengkak knapa nie semut gigit ka...x mungkin sbb aku dlm keta ja kan...pastu mcm makin teruk masa tue dah la aku kat seremban...dah la cuak en syafiq aku ckp jom la g klinik...
cepat2 buka web usim cari senarai klinik panel area seremban...alhamdullilah ada n buka...
lpas jumpa dr...dr bg aku 3 suntikan okey..dia kata aku badan aku x bole trima bahan kimia dalam air cool blog tue cas dlm rm86 mcm tue oleh kerana klinik panel so free,,,,sbb rm 3 aku dah kna 3 suntikan...fobia makcik nk minum cool blog huhuhuhu....firt time minum perasa tue...selalu minum each n cup okey ja tau sedih tau
sbb engkau aku kna 3 suntikan sabo2

ehhhh aku nie bt karangan ke apa pepagi nie...hiihihih sabo ja la..sebelum nie asyik update sal product ja...
okey sapa2 nk beli aurawhite maixara jom msj wassup aku 0175343549 ehhh sempat lagi...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

11 Mei 2013

harga aurawhite

salam uboll....wooo ramai sangt msj wassup emel...nk beli aura white maixara....terima kasih u olls....kat sini aku nk minta maaf kadang ada minta harga 1jar aura 100 adoiii....xdpt la....n siap ckp kat orng lain dpt ja rm 100...huhuhu aku pown tefikir napa x bli ja dah dpt rm100....huhuhu kat sini aku listkan harga
 1JAR RM130
 2JAR HINGGA 3 RM125 1 JAR
4JAR HINGGA 5 RM120 1 JAR

 LAGI 1 AKU JUAL ORI TAU....KECIK HATI JG KADANG2 ORNG TNYA ORI KA U JUAL...TP CUS MMG ADA HAK NK TNYA KAN....TP YG KCIK HATI TUE YG MINTA KAT AKU 1JAR RM100 DAH NK MURAH PASTUE TNYA ORI KER X...SABO2 NK JD PNIAGA KNA SABO KAN....INSYAALAH AKU AKAN CUBA LAYAN KORANG SEBAIK MUNGKIN....DAH LPAS BLI NK TAU CRA MINUM POWN AKAN KU LAYAN....INSYAALAH...SAMPAI BILA2 AKN KU LYAN CUS AKU....CUMA TD TERKECIK HATI JAB KIKIKI













Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

AURA WHITE TERBUKTI BERKESAN DAN MURAH

Assalamualaikum .
hari ni, saya nak share sikit dengan semua 
apa yang ramai guna untuk kecantikan diri 
sebab product aura white  memang TERBUKTI berkesan

 sapa yang ada masalah-masalah macam nie jom cuba
-kulit kusam dan kering
-parut dan jerawat yang teruk
-liang pori terbuka
-pigmentasi dan jeragat
-kedutan dan garis halus yang ketara
-sakit sendi dan otot
-keguguran rambut
-tumit kaki pecah dan kasar
-susu ibu tidak pekat
-osteoporosis
-kulit gelap dan tidak berseri
-payudara kendur
-kuku mudah patah
kelesuan dan stress

Antara kebaikan minuman Aura White :

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan kurang dari sebulan
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut 
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan 
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencgeah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

20) Mengurangkan rekahan kaki
21) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat



seperti biasa  untuk dapatkan harga menarik free pos free mask free shakle  dan bebaloi baloi rm115 shaja ...mai emel aku syafniee@gmail com..kalo beli 2 keatas bole bg diskaun lg
x pown bole sms wassup 0175343549 jom cantik sama2 SABAH SARAWAK ADD RM3 UNTUK POS


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

10 Mei 2013

AURA WHITE MURAH

HAI korang pernah dengar pasal aura white x...nak cuba x...aku bole bg harga terbaik...mcm harga kawan2 kikiki  Aura white ni seelok-eloknya di ambil setiap pagi semasa perut tengah kosong, dan malam sebelum tidur. Cara bancuhan dia pulak, masukkan 2 scope aura white bersama 120 ml air masak / jus kegemaran korang pun boleh. Lepas tu shake, shake, shake dan boleh terus minum. Mudah je kan.

Kebiasaannya Aura white ni tahan selama 1 bulan jika di ambil 2 scope pagi dan 2 scope malam. Jika nak jimat, ambil 1 scope pagi dan 1 scope malam so tahan la dalam 2 bulan. Tetapi, untuk bulan pertama, korang digalakkan ambil 2 scope pagi, dan 2 scope malam okey nie aura white terbaru 900000mg sebelum nie 400000mg ja tau...harga masih sama :)
900000mg



untuk dapatkan harga menarik free pos free mask free shakle  dan bebaloi baloi rm115 sahaja ...mai emel aku syafniee@gmail com.
x pown bole sms wassup 0175343549



KLIK SINI PROMOSI AIDILFITRI



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

8 Mei 2013

MAIXARA C-SENTIAL MURAH

SAPA PERNAH DENGAR PASAI MAXARA JOM RAMAI CUBA,aku bole bagi harga kawan2 jer RM75 free pos ambil banyak aku bole bagi lg murah jom msj wassup aku 0175343549 di jamin berbaloi baloi





PENGAMBILAN

-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bole diambil maksima 2 tablet (saranan yang sebaik2 nya terutama pada bulan ptama pengambilan)
- minum air bersih yang banyak sepanjang hari


KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL:
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.

- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.

- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.

- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.

- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.

- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

HARGA BORONG
MAIXARA DENGAN HA 10 KOTOAK RM690 TERMASUK POS
AURAWHITE 900000MG 10JAR RM950 TERMASUK POS SABAH SARAWAK RM1100

SET ORIGINAL......TAMPA WAS2...
okey sy nk lelong maixara  rm 76 sekotak sekali pos...pm sy cepat sms wassup 0175343549

KLIK SINI PROMOSI AIDILFITRI



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

aurawhite 900000mg murah

salam korang jom dapat kan aura white 9000000mg sekarang
rm120 free pos mask n shaker,,,sms wassup wanie yer 0175343549 emel pown bole syafniee@gmail.com

KLIK SINI PROMOSI AIDILFITRI
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

2 Mei 2013

saya di kampung

assalamualaikum hai korang....aku sekarang d kampung tau...kampung ku kedahdarul aman ...aku balik mengundi...hihih korang pown mesti mcm aku jg kan....okey kat sini aku nk minta maaf kalo aku d kampung nie kadang2 lambat balas sms ka col x jawab sbb kadang buzy sikit maklumla x selalu blik kg....sapa nk oder apa2 bole sms ja...insyaalah aku balas ...kalo kol aku x angkat sms ja okey ..okey selamat mengundi semua...syg u oll muahhhh






Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE