klik plzzz

11 Mac 2015

menghitung hari

assalamualaikum
hai semua hari ni mcm free sikit...lab x da so belek2 blog pastu teringin pla nak cerita sikit2 tentang aku kt dlm blog kesayangan ni...orng nak baca ker x ada aku kesah tp aku tau mesti ada orng baca hahahaahha syok sendiri namanya....eh apa yang aku dok hitung hari nie...tahun lepas bulan yang sama time2 gini la aku dok hitung hari nk khawin kuikuikui....dok buat persiapan untuk majlis khawin aku bt bunga telur la selesaikan isi borng nikah la n mcm2 lagi la...bab bunga telur tisu tu aku buat x sampai 50 kod mak aku n adik beradik kt kg yg btkan hahahha nampak x kat situ tangan aku ni bukan tngan buat benda remeh temeh mcm tu aku malas.... :p....ok lupakan bab pesiapan khawin sbb dah selamat khawin dah hikhik...apa aku duk hitung hari tu...alhamdullilah tahun ni awal bln 5 keluarga aku bakal betambah dari bedua akan jadi bertiga...hihiihihih sekrng pown dah 30 minggu dah dah x lama lagi nk jumpa orng baru...perasaan bedebar2 mmg aku akui takut seronok besyukur semua ada...tapi sebagai pengalaman petama dalam hidup mmg rasa pengalaman sangt baru seronok walau kadang2 sakit sini sana nk tidur susah aku tetap besyukur sbb allah kurniakan rezeki ini untk aku dan en suami...perasaan lagi indah bila yang dalam perut ni aktif kemaih duduk sapa perut mak dia hahahaha kadang2 sampai tekejut....tp bila dia dh masuk 28 29 minggu dia asyik mengeras pla first time aku rasa mengeras tu aku pelik asal perut aku keras lain macam n rasa berat sangt ni...tnya la orng berpengalaman mmg mcm tu heheheheeeh mana chek tau,,,chek dah cuak dah...tp tu la anak dlam perut pown dh dengar ckp mak dia bila diusap2 ckp slow2 mesti dia dengar best sangt la pengalaman ni mmg sunguh2 aku besyukur....
bab pesiapan aku dah beli dah baju semua la keperluan...ada la 1 dua lg x beli tu x pa nanti boleh beli...cuma x basuh n x masuk dlm bag lg ja..tiap2 minggu en syafiq tnya bila kt nak basuh baju baby ni...minggu ni la yer kita basuh...n masuk dlm bag...
alamak dah x tau pula nk tulis apa...doakan aku yer kawan2 semoga semuanya selamat... i love u olls :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE