klik plzzz

26 April 2011

Sayang

Nak citer sikit la....kejutan budaya bagi lemak nk urat saraf aku heehheeh...hari sabtu pukul 6.15 a.m dah bangun g mana g joging btoi ka...btoi la hahahaha aku kak nomah n kak su...3 pusingan ja kat dataran nilai tue...pnat yabg tersangat,,,,lpas tue g sarapan kat acasia,,,kak normah belanja tq kak nomah,,sy suka makan free neh ehhehe...
ahad lak aku jd atlit bowling padang ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atlit la sangat hehehehe tp mmg best giler main tahun depan aku nk men lg....
isnin hurmmmmmmmmmmmmmmm ngeluh dulu sebelum naip..aku g acara pembukaan sukan siap perbarisan lggg...lpas tue apa lg  latiahn bola jaring...x suka sanagt tp x pa la aku main ja..lpas habis tue gedik nk g men bola tampar lakkkk.........mlm semlm aku dapt penyakit pakej tiga serangkai.kaki tangan badan semua sakit padan muka aku... tp x pa untuk kesihatan
yang best pasal bola tampar masa dok main2 tue aku terbayang mcm bola jaring so aku nk tangkap ja bola tue hahahah mmg giler ehehheeh


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

18 April 2011

Malas

Hari neh aku btoiii2 malas gile nk wat pape sampai nk makan pown aku malas mmg aku pemlas hehehe 
hari neh jer hari len aku la paling rajin untuk makan hehehehe
nk update pown aku lagi malas so xda citer tentang aku heheheeh


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

14 April 2011

DEMAM

Hari neh demam huhuhuhu.......semlm sejuk.hari neh memggigil2 lak kat office hurmmm

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

13 April 2011

Sedih

Hari neh mood aku x menentu huhuuhu
Macam sedih pown ada huhuhu
aku rindu dia kod hurmmmm tp msing2 ego nk wat camna kan x pa la huhuhuhu masing2 x nk kalah huhuuhu walaupun bru sehari aku x dengar suara dia hurmmmm sabar ekkk biaq ler dah dia xnk coll kita kan huhuhuhu x tau nk update aper sedihhhhhhhhhh

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

12 April 2011

Nak citer sikit

mood aku hari neh hurmmmm entah pepagi lagi dah mum nasi lemak lauk daging huhuhu
mcm mana nk kurus kan huk.huk.huk
aku x nk gemuk tolong la aku
tak tau nk update pa lg x banyak idea dah hari enhhh
aku citer sal semlm la aku g fun fare   huhuhuh aku tengok la sekumpulan jejaka men kat citu dapat teddy bear samapi berpuluh ekoq tau x geram nyaaaaaaaaa
                                       LEBIH KURANG BANYAK NEH LA DEPA DAPAT


Aku pown dengan bangganya g la beli token nk men jg tapi tau x pa aku dpat 
jeng.jeng

  
pistol mainan hahahhahahahah


Padan muka aku kan heheheehhehe........


pic kat atas tue aku ambil kat cik googel jeer aku x ambik pic pown smlm
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

11 April 2011

cerita tara wanie hehehe

28/12/2010 aKU Di gelar penjawat awam jawatan pembantu makmal,,,,,hurmmmm benda yang aku idam2 kan sebelum ini..dengan harapan aku leh bantu family aku harapan keluarga la nehhh heeheheh,,,,btoiii x mak saya neh harapan family kita hehehe  ayat yang x bole nk berapa blah kan hehehehe...mula2 mmg nagis jg aku tiap2 mlm rindu mak ayah semua ank manja ker aku rasa takkk so knapa aku nagis???? aku tak leh jauh ngan depa sebenaqnya.kat nogori 9 neh semua lain n jakun bg aku huk.huk tambah2 masakan dia aduiiii tebai mulut aku neh bila makn aduiiiiiiiiiii tp badan makin berisi gak mmg x leh blah langsung huhuh lama2 Dah bia dah syok tambah2 dah tiga owng kawan yang selalu bawa aku g jalan-jalan hehehe 

                                            Jeng-Jeng kak normah,kak sue
                                       Yang bawah neh fieza ehheheeh

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

aKu dAN kEhiDupan

11/11/10 nk di mulakan citer aku dapat la interview kat Universiti Sains Islam Malaysia tau pown owng sebut pendeknya USIM jer.hmmmmm Pembantu Makmal,Seronok la sangat aku time tue maklum la bukan senang nk dapat kejer ngn govemen hehehehe,walaupown baru g nk interview jerrr,,,aku pown g la minta izin bos aku time di kkcj tau pown Kolej Komuniti Cawangan Jeraiii,tok nk g interview tueee.mula2 bos aku tue mcm x nk bg aku g sebb msa tue kolej kalut ngn nk wat Program Lestari jeraii.tp aku nk g jggg hehehehe.Aku pown g rrr 1 family aku teman g interview hahhahahahaha.Tekejut pengawal keselamatan kat depan usim tueee ehheeheh,,tiba saat d tunngu hurmmmmmmm mcm2 soalan aku terpaksa jwabbb siap kna sindir ag hmmm awak kalo nk interview kurangkan sikit kepekatan logat kedah tueee heheheh aku pown wat x tau jerr dah bahasa aku aku ckap jer la x reti nk ubahhh2 ckap nehhh.hmmmm bila owng tanya mcm mana aku pown jawab x da harapan jg kali nie poennn hummmmm tue la kisah aku dapat interview kat usimm hehehehhe

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE