klik plzzz

29 April 2013

aura white 900000mg

salam u oll apa mcm blues x hari nie...aku ok ja hahah maklum la esok mau balik kg okes...perasaan mesti la best kikiki sapa lak x best nk balik kg jumpa mak ayah adik2 kan rindu giles huhuhuuh 2 bulan dah u olls i x balik kg...baru dua bulan nk kecoh kan....okes...nk bg tau sekarang aurawhite dah up sikit dia punya kandungan dr 400000mg ke 900000mg korang mesti suka kan bole tahan lg lama okeh...

stok 400000mg kat aku pown dah x da...mulai esok semua pembelian akan dapat 900000mg okey daling sekalian
nie dia harga masih sama rm 120 free pos semenanjung n add rm 3 ke sabah n sarawak....free mask free shaker...tp mask x jnji la lpas nie ada free ka x ...sbb kndungan dah bertambahkan...
okey sapa nk dapatkan aurawhite nie bole sms wassup aku 0175343549 atau malu nk sms bole emel syafniee@gmail.com nak


HARGA BORONG
MAIXARA DENGAN HA 10 KOTOAK RM690 TERMASUK POS
AURAWHITE 900000MG 10JAR RM950 TERMASUK POS SABAH SARAWAK RM1100

cpat balas sms la hiihhihi...
okeh kalo coll pown bole tp kalo aku x angkat jng la marah2 yer..kadang2 x sempat tau...aku keja...

okey :)

KLIK SINI PROMOSI AIDILFITRI


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

26 April 2013

Fer white nyata berkesan


assalamamualaikum
hai semua pernah dergar pasal fer white keluaran dz trading product baru d pasaran

Kebaikan FERWHITE :
- mampu mencerahkan & gebukan kulit 1 badan
- membersihkan kulit drpd jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi - hilangkan parut dn liang pori terbuka..
- kulit akan terasa anjal & tegang
-memberi vitamin pd kulit
-menghilangkan kulit kusam
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- mencegah pigmentasi
- Memudarkan jeragat dan tompok-tompok hitam
- Menpercepatkan penyembuhan luka
- menguatkan saluran darah dan tulang
- Mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit.
- MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN & MENEGANGKAN kulit.
- Mengurangi jerawat
- Kulit terasa lembut dan kenyal
CARA2 PENGAMBILAN FER'WHITE
Ambil separuh scoop Fer'white dan dibancuh dgn 120ml air. Goncang menggunakan shaker yg diberikan secara percuma sehingga larut. Uollss akan nampak buih yg sgt byk. Ini menandakan kandungan collagen yg tggi di dalam Fer'white. Jika tidak suka buih, uollss boleh kacau shj dgn sudu.

Utk kesan yg efektif, elakkan pengambilan kaffein. Amalkan meminum Fer'white sekali sehari. Boleh diambil 30min sebelum sarapan atau sejam selepas makan

sapa nk cuba ferwhite rm 90 free pos kesemenanjung sabah sarawak add rm3 yer bole la sms wassup aku 0175343549
 malu nk sms bole emel aku syafniee@gmail.com...aku akan layan korang sebaik mungkin...okey tata



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Jumaat

pejam celik pejam celik dah jumaat....yahoo esok cooti....bole bangun tido lambat hahahaha xda la aku tetap bangun awal tau walaupown esok cooti...semangat gile la hari jumaat nie..tp ngntuk la sbb td makan pulut kuning ishhh x dan ambil pic aku dah ngap habis...mengantuk tetap mengantuk adoiii
hari nie aku pakai puple okey hihihi tetiba sangt letak pic muka sendiri sila tatap...sebenarnya gembira dapat buat mata mcm tue masa ambil gambar syok sendiri ahahhaah okey dah x da idea bybybyby
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

25 April 2013

maixara di jamin berkesan

assalamualaikum u oll....
sapa dah try maixara vic angkat tangan okey aku x nampak pown...ikikkiki
nak citer pengalaman my friend yg ambil maixara nie..
dapat wassup di hari ke dua my friend nie makan hiihhih
mula aku nie terkejut jg ehh hari petama makan pown dah bekesan
maixara mmg sangt bagus ...ada cus aku jg makan bersama aura mmg tip top kesan dia
so apa lg jom la uolls beli kikiki
rm 75 free pos ke semenanjung n add rm 3 untuk sabah n sarawak
jang malu jng segan bole sms wassup aku 0175343549 kalo malu nk sms emel aku yer syafniee@gmail.com
kalo aku lambat balas jng la uoll marah yer :)
HARGA BORONG
MAIXARA DENGAN HA 10 KOTOAK RM630 TERMASUK POS
AURAWHITE 900000MG 10JAR RM950 TERMASUK POS SABAH SARAWAK RM1000

KLIK SINI PROMOSI AIDILFITRI
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

23 April 2013

7 Golongan Yang Mendapat Naungan Allah s.w.t

. Semoga kita tergolong dalam satu daripadanya. Mudah mudahan. AMin

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

hati dah ingat kat kg

amboiii hatiku ini dah dok ingt kt kampung dah.....minggu depan selasa baru balik kg...nak blik mengundi okes...x sabo x sabo....hari nie aku lemau ja....nk buat apa pown malas orng kedah ckp segan...nasib la lab aku 1 ja...kalo bnyak hurmmm..mau bekejaran aku....alamak baru tulis sikit dah tak tau nk citer apa dah...mmg dasar selasa blusss ko ado...aku sorng ja ...isnin gembira selasa bluesss rabu happy kamis down sbb lab pg petng jumaat lompat...sbtu g buat facial...ahad dating...isnin mybe bluesss...selasa yahoooo.......hahahaha nak ambil aku citer habis apa aku bt minggu nie....

LUPA AKU NK CKP AKU X BUAT COD TAU SMUA AKU POS ....TERIMA KASIH SEMUA YANG MENYOKONG AKU.... LAP U OLL...



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

18 April 2013

aura white berkesan

salam u oll...jom sapa yang belum beli aura white meh la sama2 kita cuba...2 minggu dah dapat hasil tau rm 130 free mask free shaker n free mask

ada cus i yang baru minum tak sampai 2 minggu dah di tegur kulitnya putih berseri seri kikikiki seronok aku dengar....mai cepat sms wassup aku 0175343549 n malu nk sms bole emel syafniee@gmail.com :)
love u olllss muahhh....terima kasih kepada semua yg membeli n terima kasih jg sbb anda mempercayai sy teharu tau :)

HARGA BORONG
MAIXARA DENGAN HA 10 KOTOAK RM630 TERMASUK POS
AURAWHITE 900000MG 10JAR RM950 TERMASUK POS SABAH SARAWAK RM1000

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

15 April 2013

isnin :(

salam semua alamak isnin rupanya hari nie huwaaa ngntuk tambah bluess gitu,,,,makan soto pown masin td sapa la tukang masak tue nk khawin agaknya heeeeeeee .....isnin semua nk lemau kan...sabtu celik sikit...rabu celik lg sikit khamis dah buka mata luas2 jumaat lg luas,,,,sabtu yahooo ahad dating ahahhaah tetiba sangat kan....

sebelum tue nk ucapkan terima kasih sangat pada mereka2 yang sudi membeli product dr aku terutama aura white n maixara,,,,terima kasih u ollss....

terima la pic ini untuk tatapan semua kuikuikui
alamak makin tembam aku nie,,,,sapa2 ada petua tok kurus tampa ambil ubat mai la kongsi2 uhhuuhuh sian aku...nk jg kurus  :P
 sapa2 nak dapat kan aura white rm130 free pos mak n shaker,maixara rm85 free pos...mai sms aku 0195110352 malu nk sms bole emel aku syafniee@gmail.com muahahah sy semua :)


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

12 April 2013

syukur

assalamualaikum u olls semua....hari nie kan hari jumaat...aku nie lemau ja...mcm nk ketuk2 ja badan sbb asal lemau sngt nie...tetiba dapat coll dr sorang cus aura white...

akak cus :adik akak nk oder lg aura white
aku :akak yang mana yer maaf
akak cus : yang duduk sungai petani,akak punya dah habis dah dik
aku : smbil fikir eh akak bukan baru beli jer xsampai sebulan lg
akak : suami akak pown minum dik..
aku pown mula la tnya okey ker kak aura
akak:okey sangt dik semua orng tegur perubahan akak bru x sampai 2 minggu oder dah nampak kesan

psst : akak happy sy yng jual lg happy kak...jom sapa nk oder aura white mai laju2 sms aku 0195110352 kalo malu nk sms bole emel syafniee@gmail,com...

dalam dok mengantuk tadi terus celik mata,, :)


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

11 April 2013

aura white rm130

jom beli aura white rm130 sahaja free pos free mask....stok terhad
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

9 April 2013

jom borong fellina

salam u olls...sapa nk kurus nak cantik jom try fellina inclos n pmc....
jualan harga borong sms wassup aku 0175343549


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 April 2013

salam jumaat

pejam celik pejam celik dah jumaat u ollss...di pg jumaat yg mulia nie tetiba aku terfikir nk update my blog....kikiki selalu update jual barang ja...baru penuh di kepala nk citer mcm2 tetiba student datang lak ahhhh down semangat nk udate.....ehhh kalo jumaat kan rehat lama 12,15 sampai 2.45 okey...dalam fikiran nie dah bercita2 nk balik rumah basuh kain baju woooo rajin x aku rajin kan hahahaha....ehh sebelum tue kna g pos dulu brng cus...semlm jnji nk pos tp aku ada hal...ksian cus aku tue,,,maaf ya
bila dah jumaat nie syik fikir esok ja bole rehat2 kan...tp esok n ahad x leh jg rehat sbb ada keja tapi x pa la untuk masa depan toing toing ;P








Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

4 April 2013

FELLINA MURAH

SALAM u oll okey sapa nk try fellina vic c semestinya origenal dari stokis sah...


 nie mai baca

Dos Dan Cara Pengambilan:
Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur.  Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyahtoksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamic C ini.
Kandungan/ Bahan Utama:
1. Kolagen Marin/ Kolagen Asli
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/ sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.
2. Glutathione
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda-noda hitam dan pigmentasi.
3. Vitamin C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel-sel baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.
4. Ekstrak Sitrus
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/ jangkitan kulit.

sapa2 berminat bole emel aku syafniee@gmail.com x pown lebih cepat sms wassup aku 0175343549
rm** msj aku yer untuk harga pasti berbaloi baloi

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE