klik plzzz

20 Mei 2014

persiapan

Assalamualaikum fuhhhh fuhhh tiup habuk wah dah berhabuk blog tercinta aku nie...
aku mmg buzy tahap malas petala keberapa tah sekrng ni.....semua benda aku malas kadang2 bercakap pown aku malas...nasib makan masih rajin :p......mata ke atas sangat...pejam celik pejam celik lg beberapa hari jer lagi aku nk tukar status,,,,,,,,wahhhh mcm x percaya pown ada...
smlm keluar makan ngn cik sarina...my lab mate aku dia tnya wani apa perasaan ko dah dekat2 nie.....aku senyum ja...sbb aku pown x tau apa persaan aku....gembira takut tah la bluerrr ja kod...
pesiapan 95% dah berjaya kod...semua hasil bantuan mak ayah n family kat kg...harapkan aku yg 24 jam malas nie x tau la....kikikiki...aku kn penah bt antri yg aku bt sendiri bunga telur....sebenarnya aku bt sikit ja...last2 aku bawa balik kg mak aku la siang malam dok bt sian mak aku....huhuhuhu...ikut hati pemalas ni nk g beli ja..tp mak kata x pyah dh bt teruskan jer...
dengar mak citer mak2 sedara aku pown datang tolong bt...terima kasih mak2 sedara yg baik hati :)

stat awal bln 5 mmg kerab sangt aku balik kg...ya la mcm2 nk urus mcm minggu lpas balik untk satelkan borang nikah..dah selamat hantar dah...tnggu nnti 2/6 baru leh ambik...sbb daerah aku ramai orng so lambat la nk siap..balik hari tue jg bole la bawa mak beli brng semua...fuhhhh lega...

tetiba sambil taip nie sambil sedih sebb aku x bnyak pown tolong bt pesiapan hukhuk kalo cuti aku bnyak dah lama lari balik kg...cuti 1 bln ka kikiki nie cuti pown cukup2 makan jer......terpaksa la ku kja sabtu ahad lepas khawin nie untuk klim cuti....

urusan aku bnyak allah pemudahkan syukur sangt...allah sentiasa mendegar doa hamba hambanya...korang doakan aku ya... :)...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE