klik plzzz

6 Februari 2014

Hanya secawan nescafe

tadi pagi ada meeting makmal dah habis meeting ada makanan la soto n air nescafe...perut pown dah lapo...sbb pkul 12 baru habis meeting laju2 ambil secawan nescafe n minum...lpas beberapa minit terus nak muntah campuq pening kepala adeh...korang penah rasa x minum nescafe n then sakit kepala...

nak tnya yang tue ja :(
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 Februari 2014

Cerita weekend di kampungku

Minggu lepas kan kita balik kampung 3 hari jer semperna cuti tahun baru cina..sabo2 kejab sangt kan 3 hari tue hurmmm nagis :(...balik 3 hari mmg x duduk rumah lah melekat ja kat rumah tok aku...

aku sampai kampung hari khamis petang naik bas tau kali nie...wah debar2 aku naik bas maklum lah dah lama kita x naik bas balik kedah..selalu aku balik dengan en syafiq dia drive..kali nie dia x mau balik..biar lah kat dia kikiki..

 allhamdullilah bas aku naik tue ok driver pown ok x da bawa laju2 sangat..jalan pown x jem masa tue...3 hari di kampung mmg di rumah tok aku ja la..malam baru balik rumah sendiri..sbb hari ahad mak sedara aku nak bertunang..heeee mak sedara aku nie tua setahun aku ja tau..aku panggil dia makcik..walaupown dia anak bongsu sbb dulu ingatka maksu aku dah last tetiba ada lg sorng kikiki...zaman dulu x kisah kan umor 40han pown boleh beranak lagi tampa ada masaalah... ^-^ ehhh tetiba citer bab kelahiran pula..

 Nie la makcik aku ...selamat bertunang untuk makcik...moga bahagia selalu kalo begaduh2 sikit2 tue biasa la adat kan ....heehheheeh

lepas habis majlis begegas la aku balik rumah sbb malam tu dah nak balik nilai waaaaaaa cheq sedih kod...aku naik bas lagi...naik bas pukul 10 malam jalan jem jg tp ada aku kesah sbb aku bantai tido ja
letih kod hurmmm...tp kan korang aku x puas hati la dengan driver bas aku naik nie..dah la garang pastu kan ada 1 kejadian nie...ada la penumpang nie sakit perut la kod minta dia behenti jab kat rnr mana tah..boleh dia marah aku yang lena pown terjaga..pesanan untuk en driver bas...jangan la mcm tue mesti dia x tahan sangat tue kalo dia bole tahan x da makna dia nk p bg tau awak heeeeeee geram tau..

okey tue ja nk cite bye

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

4 Februari 2014

"2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN"


2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN


Tekan Banner diatas untuk sertai giveaway ini. Giveaway ini mendapat tajaan daripada Hazwan Hairy, Zara Nurhaidah, Akma Khaieri, Emas Putih, Ieta Mad Sa'ad, Nur Shuhada Abdullah, Julia Jamaludin, Amirul Syahnaz dan Blog Eita. Giveaway ini dianjurkan oleh Nabila Medan.
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM50. Hadiah bagi kategori cabutan bertuah ialah seperti Wang Tunai RM100, Wang Tunai RM20, Bag, Shawl Satin, Shawl Glitter, Novel, Havoc Tshirt, Geek Tshirt, Wolf88 Tshirt, Topup, Kasut, Rantai dan juga Subang. Sebanyak 15 orang pemenang bertuah dicari bagi memenangi hadiah-hadiah tersebut. Giveaway kali ini mencari seramai 16 orang bagi mendapatkan hadiah dalam kategori top refferal dan juga kategori cabutan bertuah.


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Dip n dip

salam korang lama x nampak heeeeeee...ni cerita minggu lepas 1 lgi kuikui..baru gigih nak update...korang biasa g makan x dekat dip n dip nie...aku pown kali pertama p..sebelum nie dok teliur tengok orang letak kat fb jer sabo.sabo

oppp bagi yang x tau dip n dip nie restorant  coklat huhuhu...aku nie bukan pengemar coklat sangat tp dah teringin sangt aku nk rasa juga mcm mana pown..so suarakan pendapat nie kat kawanku wida...dari tahun lpas ajak tp dia ckp nanti dulu...sehingga dia yang ajak kebetulan hari gaji aku onnn ja...

so balik keja laju2 mandi siap2 so wida datang ambil n ke bangsar la kita...dip n dip nie kat bangsar tau korang boleh set kat maps jalan telawi 3 bangsar...dia area bangsar village huuhuh tempat2 orng kayo gitu...heee dari pemerhatian aku la..aku nie kan orang kg ;P...

dah sampai sana orng x ramai lagi..wida ckp nanti malam sikit mesti penuh n ramai..
dah sampai x tau pula mau oder apa..uhuhhuhu semua coklat..harga boleh tahan mahal...bg aku la orng yang x berapa kaya nie..kalo orang kaya murah ja la bg diorng kuikui..

tapi kau bayar mahal pown comform kau puas hati sbb aku x pnah lg makan coklat sedap sampai camtue huwaaaaaaaaa...nak nagis teringat kesedapan nya
meh tengok apa benda kitaorng oder
aku oder kopi nie nasib pahit boleh potong muak makan coklat td :P

nie aku oder juga sedap makan sambil pejam2 mata ambil filll huuuuuu tp bila coklat dah beku aku rasa mcm dah x sedap

yang nie wida punya..

nie wida oder jg...sedap dalam ada mcm kek

linda oder mcm spegeti aku negok hehehehe tp sedap jg



air nie linda punya wahhhhhhhhhh sedap...minum rasa sejuk di kerongkong :P

teliur x korang heee kalo teliur g la try aku yakin korang mesti pus hati....ehhh ada lagi pic
aku yg comel dengan wida...opp nie la wida

kami pergi ber3 linda aku n wida...kitaorng 1 opice aku di bahagian makmal..diorng admin
lepas balik makan kat dip n dip...tetiba rasa nak makan lagi ngeh2 gila x makan n makan...opp usya bada la hehehehe...wida bawak kitaorng ke gulam mee kat damansara...

aku oder
mee goreng special wah2 sedap gila..mcm makan mee goreng kat kedah...ngeh2 aku kalo makanan rasa sedap mcm kat kedah semua sedap heeeeeeeeee...dah x da idea sudah bye i lap u olls
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE