klik plzzz

31 Disember 2013

JOM BACA

ok jom baca entri dr blog my bff ku ini aku malas nk citer :P mmg dasar pemalas kan http://zuhafizz-cintahatiku.blogspot.com/2013/12/selamat-bertunang-cik-waniee.html dan etry nie http://zuhafizz-cintahatiku.blogspot.com/2013/12/shopping-dlm-erti-kata-lain.html kt sedih tau huhuhu...xper cik fizaa...kalo i dah khawin pown tetep boleh g sarapan sesama makan tengah hari sesama :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

senarai barang

assalamualaikum nie barang2 yang aku jual...hihiihhi bole borong dan boleh beli retile x kisah...bole tanya nk yang mana :)

AURAWHITE RM118
AURASLIM SHAKE RM120
MAIXARA WHITE ESSENTIAL RM115
MAIXARA C SENTIAL RM75
FIGURE UP RM40
COLLAGEN VIT E RM25
TANYAPORN RM30
KOJIC 3LAYER 130GRAM 1PCS RM12, SDOZEN RM85
SABUN BERAS SEDOZEN RM20
SABUN BERAS KOLAGEN SEDOZEN RM22
SABUN BERAS 3 IN 1 1DOZ RM20
NATURAL BAMBOO RM35
FELINNA LOSYEN RM50
CATHY MAGIC CREAM RM30
TNYAPORN MAROON RM30
TNYAPORN GREEN RM30
ACAI BERRY RM35
SESEIDO MASK rm1, 100PCS RM80
EYE MASK COLLAGEN RM1.50/PAIR
DETOX FOOT PATCH 90SEN, 100PCS RM80
OBUSE TINT CHEERS 1PCS RM8,
OBUSE TINT CANDY 1PCS RM8
SWEET TIME AUTA GLUTA RM30
BB CATHY RM30
VIT C PAHANG 1000MG 100TABLET RM60
BEDAK ARAB RM35
RADIGLOW RM135
THANAKA 40GRAM RM12
THANAKA 110GRAM RM15


GLUTA 200K 30CAPSUL RM40
GLUTA 200K 60CAPSUL RM55
GLUTA 100K 30CAPSUL RM37
GLUTA 60K 30CAPSUL RM37
GLUTA 20K 30CAPSUL RM36




PROMOSI MAIXARA C RM75 TERMASUK POS



sapa2 berminat mai emel aku syafniee@gmail.com
nak lg cepat dibalas sms wassup aku 0175343549 lg bnyak beli lg bole bg diskaun ;)


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

16 Disember 2013

sesorang

korang penah duduk umah sesorng....aku haruslah pernah minggu nie aku duduk rumah sesorng huwaaaa...perasaan aku berani dlm masa sama takut...macam mana erkk...minggu nie housemate aku semua x da balik kg tinggal la aku kesorngan...aku nie nk kata takut x sangt nk kata berani pown x jg sedang2 kod..tapi masa nk tido malam susah nk lena kan korang penah rasa bila duduk sesorng pastu susah nk lena...tp telena jg aku hakhak n bangun punya la awal mcm pagi tadi aku tekejut jaga awal tengok kat tingkap gelab...aku pown fikir erk pukul berapa nie...mcm takut nk tengok jam...lpas capai hp tngok jam dah pkul 6.30 huwaaa lega...kikiki tue maknanya apa...aku penakut la :P.....tp kan sekrng nie mcm2 benda kt dok tengok kat internet tv kes pecah rumah n mcm2  lagi tue yg bt aku takut...dulu aku no hal dok sesorng seminggu
x kisah punya...oppp lpa nk citer sbb2 knapa aku mula takut n fikir bukan2 bila duduk kat umah sesorng sbb dia dulu masa aku duduk taman seroja salak tinggi ada kes orng cuba masuk rumah aku...ikut bumbung lpas kejadian tue aku fobia terus pindah duduk umah sekarng..so sapa2 bujang tue berhati2 la ya...aku duduk sesorng sebelum tido baca doa pedinding doa elak pukau ayat kursi 3 kali 3 kul doa tido n baru tido
sambil berdoa moga dijauhkan benda2 x elok...kita nak minta kat sapa lagi kat allah ja la...
okey nak citer yg tue ja tata kawan2 bye
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

14 Disember 2013

Fakta anak ke dua

hai assalamualaikum korang pemint kita kehkeh lawak ja
korang anak ke berapa ...aku anak ke 2 tau meh kita tengok tafsir anak ke dua n kena x dengan aku
okeh meh kita tengok satu satu yer

1.yup betul aku mmg senang maafkan orang,,,walaupown orng tue jahat gila ngn aku.

2.nie ada jg tp kadang2 la :P

3.hikhik no 3 nie kena kod...aku kalo gelak mmg gelak betul2 xda cover2 kadang2 sampai tersedu sedu :)

4.No 4 nie mmg sangat2 betul aku sangat sensitif untk orng yg aku sayang mcm tue dan hati aku sangt lembut walupown muka aku garang...contoh dulu aku peneh g interview pegawai penjara di penjara alor setar tetiba nampak banduan...terus dalam hati aku terdetik kesian diorng n terus mcm sedih..pastue terus rasa mcm x nk keja pegawai penjara :/kehkeh...

5.xda pown peminat no 5 tifu

6.no 6 nie no komen sbb aku x da la mudah syg orng

7.no komen :P

8.no komen jg

9.owhhh ini sangat x sama..sbb kalo aku sedih aku susah nk senyum..

10.yer kod

11.sikit2 la

12.x jg kadang2 aku kedekut kehkeh

13.peramah dengan orng yang aku kenal rapt kalo baru2 knal aku x bnyak ckp sangt

14.pown x sbb aku tido kena tutp lampu kalo x susah lena

15.pown x aku x suka shoping n x suka melancong sangat

16.nie sangat betul aku suka masak n bg orang makan...n suka orng puji kata aku masak sedap erkkkk ahahhaah

17.rajin masak mengemas aku malas

18.hurmmm betul

19.kalo tolong pasal duit kalo aku ada lebih aku tolong kalo x da x dapat ler..kalo pasal benda lain selagi mmpu mmg aku akan tolong ...baik kan aku mmpos puji diri sendiri

20.yer...aku senang jaga..n kalo aku ngah tido kau kejut..aku xda hal bangun mengejut ok ja x da pening kepala ka apa

okey dah...penat aku naip cehhh macm la entri panjang kan dah2 sayang u oll semua

terima la pic tuan blog anak ke 2 nie :P
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 Disember 2013

semua cerita dalam 1 tajuk :P

korang ada kenangan indah x ...mesti ada kan heeee tipu kalau tidak ada...aku sendiri banyak kenangan indah...kalau di ingat balik mesti aku akan tersenyum sendirian acewah hikhik...sebab kenangan itulah yang membuatkan kita rindu akan masa lalu kiki tp orng ckp jng ingat masa lalu....yang berlalu biar lah berlalu..tapi kan tetiba hari nie pagi nie aku teringt balik kisah2 dahulu...sambil teringat aku tersenyum sbb  semua itu kenangan indah aku nak citer ker x bole bahaya erk kikiki...ok lupa jab bab kenangan indah tue meh nk citr bab lain pula

hari tu 17/11 kakak office mate  aku bertunang soke serting la aku hari ahad tue heee jauh kod serting dengan nilai kita orng tolak pkul 9 pkul 11 la jg sampai jalan pla bole bt aku pning tp tahan ja x kn nk muntah mcm kcik2 dolu kahkah.....so mari layan pic hasil tangkapan kitaorng
jelitazzzz

kami lagi

ada lagi :P

dengan pengantin :)

cantik kan kak nomah

posing lagi

lagi

aksi tunjuk cincin :P
dah dengan tunangnya aku xnk masukan x suprise nanti hakhak...okey nk wish selamat bertunang kak normah doa2 kan la giliran kitaorng pla :)

isnin 2/10 Fakulti aku sambut 10 tahun...so kitaorng team makmal kna jadi penyambut tetamu kna pakai baju biru so berbaju biru la kita yer...
meh layan pic gediksss kitaorng...u olls jng jelesss sbb hari kjaddian kita posing smua mcm che ta hahahahaha che ta jng saman iolls pla yer sbb tru cra posing





ok nie semua aksi posing tampa batasan so korng tengok ja la aku malas nk tulis apa2 di setiappic :P dasar pemals x ingat aku nie..update dah lasebulan sekali..malas nk update sbb korang bukan nk baca blog aku pown (kecik hati kita tau ;( x da la lawak saja...dah la i love u korng bye2


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

30 November 2013

Genie Bra - Bra Paling Selesa

Genie Bra - Bra Ajaib yang sangat selesa, melekap dengan sempurna, sesuai untuk wanita yang mementingkan keselesaan dan kecantikan payu dara.heee sapa nk cuba insyaalah korang akan berpuas hati percaya la ckp aku :)
 ✔ SESUAI DENGAN SEMUA PERINGKAT UMUR
✔ KAIN TIDAK GATAL , SELESA DAN BERGAYA
✔ PENGUDARAAN YANG BAGUS
✔ MENAMBAH KEYAKINAN DIRI
✔ NAMPAK LEBIH MUDA
✔ BOLEH DIBASUH GUNA MESIN
✔ BOLEH DIKERINGKAN GUNA DRYER / SPIN
✔ TAHAN LASAK DAN SENANG JAGA
✔ MUDAH DIPAKAI
✔ TAK PERLU RISAU BADAN NAIK KE TURUN
✔ YANG PALING PENTING BRA INI MAMPU DIMILIKI SEMUA





 Saiz bole rujuk di bawah


















Testimoni yang pernah pakai genie bra





SOALAN-SOALAN LAZIM

Soalan : Adakah 'Genie Bra' boleh dibasuh dan dikeringkan dengan mesin?
Jawapan : Ya, 'Genie Bra' boleh dibasuh dan dikeringkan dengan menggunakan mesin.

Soalan : Bagaimana cara mencuci 'Genie Bra'?
Jawapan : Untuk kegunaan jangka panjang di syorkan mencuci dalam air sejuk.

Soalan : Perlukah saya menanggalkan pad?
Jawapan : Ya.

Soalan : Bolehkah saya membeli 3 warna yang sama?
Jawapan : Tidak boleh. Setiap set datang dengan warna yang telah tersedia.

Soalan : 'Genie Bra' diperbuat daripada fabrik apa?
Jawapan : 'Genie Bra' diperbuat daripada fabrik 'nylon' (96%) dan spandex (4%). Oleh itu, 'Genie Bra' menjadi bra yang boleh membentuk mengikut buah dada wanita serta mampu menyokong kerana ia mempunyai ciri-ciri membentuk '(stretchable)'.

Soalan : Adakah sukar untuk memakai 'Genie Bra'?
Jawapan : 'Genie Bra' sangat senang dipakai dan selesa kerana sifat fabriknya yang membentuk '(stretchable)'.
 
sapa berminat bole wassup sms 0175343549 atau emel syafniee@gmail.com korang pasti puas hati
 

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

28 November 2013

rozita che wan

ahai tajuk kikikiki sekarng kan tengah hangat citer pasal rcw nk khawin lepas tue dapat tajaan juta2 betuah badan kan...dulu aku suka tau rcw nie belakon ..tmbah2 jd orng kg lembut ja xda makeup over tp sekrng heeeeeeee x nk sambung apa aku rasa...

oke tadi aku ada baca blog kak jee tajuk

RAHSIA ROZITA CIK WAN SUKA POSE CAM NI?







 bila baca entri kak jee n tengok pic2 nie semua aku pown perasaan kenapa ek...rcw suka pos mcm tue...kakjee ada jawapan..tp dia x ckp dia kan orng berpengalaman mesti tahu..aku x da jawapan...sapa ada jawapan meh bg tau aku hakhak.... 

 


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

15 November 2013

HANYA SEKADAR LUAHAN :)

Assalamualaikum kawan2 ku sekalian
 semua sihat ka sapa sakit p ambik ubat naaa...kalo sakit hati x da ubat ahahhaha aku nk luah sikit apa aku dok tengok la nie..maaf keluaq lorat utaqa pla kalo sapa x paham bt p la paham...muda mudi zaman la nie dah x malu dah x segan kan dah bersayang sayang n dalam kain semua cita kat fb la senang ...aku buka fb kadang2 nampak depa dok update
kadang2 benda yang x patut pown semua nk bg umum tau depa la loving cupple gila2 hahahahah contoh dah lepas gayut msj pla syg mucuk...lagi  teruja sangt nk keluaq dating...bf kt kata kita lawa erkkk mcm2 zaman la nie...lagi2 i loveu sayang intan payung hahahaha pada pendapat hampa perlu x nk tulis bg semua orng tau benda2 mcm tue...kalo ang syng bf ang sekali pown ang msj habaq kat dia sudah la btoi x...sapa kata x btoi aku tampaq ahahhaha....

takdak istilah cemburu aku kat hampa tp aku nie kesian kod ramai orng kata kat hampa..nk loving sekali pown jng bt mcm tue bt orng geli ketiak ja paham x...ahahha adik2 kakak2 dalam blog aku jng bt camtue tau..x mau x mau..mcm 2 lak aku carut kat blog nie pepagi jumaat nie...okeylah aku rasa hampa paham kod apa aku tulis nie malaysia boleh bye :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

14 November 2013

blog yang aku suka

woooo lama benor aku x update malas n x da idea asal taip 1 perkataan aku tutup kikiki...mcm mana la bloger2 lain yang sehari 3 ,4 entri diorng up kan heeeee hari nie aku nk senaraikan blog2 yang aku suka baca ...hari2 aku akan baca ,diorng2 nie update mmg selalu update bukan pemalas mcm aku :P

1.The Kasih
suka sangat baca citer akak nie tambah2 kalo dia cita pasal anak dia amani ahhahaha ketawa aku kadang2 tue amani tue comel,korang bole la try baca sapa yg x penah la sbb aku rasa ramai dah knal blogger nie kod dia dah fames gitu

2.Sepet
Nie pown suka hari2 komporm buka aku suka cara penulisan dia best...santai gitu
tp kan semejak dia dah khawin nie entri dah x pnjng mcm sebelum khawin hihihihi

3.Fiza
nie blog kawan aku kalo dia update mesti baca hahahaha...

4.elly
Yang nie lagi aku suka citer dia penuh kejujuran pasal family n khidupan dia...kadang2 over :P

banyak lagi kod tp yg aku senaraikan nie kira top 10 la ahahhaha apa lagi ek nk cita adeh bluerrr huhuhu...dah la selamat maju jaya :P
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

1 November 2013

assalamualaikum November

Hello november huaaaa dah bln 11 dah cepat masa belalu.....taklama lagi cukp la umo aku yang ke 2+ rahsia kahkah.....


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

31 Oktober 2013

LAKSA

hai assalamualaikum sahabat2 ku sakalian heeee lama kita x up date x cita2kan...hari nie dok belek pic2 dlm intergram ku tengok waaa semua makanan kahkah...nampak sangat suka makan x gitu...tp pic yang paling bnyak adalah laksa...hahahaha aku mmg suka makan laksa..laksa kedah ja tau laksa lain aku x mau...bukan kata x makan langsung makan jg tp x bnyak haaa gitu..
mai kita tengok laksa2 di bawah ;P

 laksa di atas aku makan d food court alamanda huuuu sedap sangat....dia bukan laksa kedah tp asam laksa peneng sedap2 kalau korang g alamanda g aa makan aku yakin korng x kan menyesal
 nie pulak aku bt sendiri hari isnin malam gila balik keja laju2 beli barang2 n sejam lpas tue aku dah bole makan hikhik....
 nie pown aku bt sendiri x ingat bila hakhak mmg gila laksa aku nie
 nie aku makan kat taman semarak...bole la laksa nie kedai orng kelantan tp bole la berapa banyak bole la aku nie (T T)
hahahahha nie laksa d pasar malam...bila aku dah ngidam aku x kira aku beli ja walaupown kadang2 aku mkn sikit ja sbb x sedap huhuhuhu

susah kan duduk n.9 mmg susah aku nk cri laksa yang mcm kat kedah..sbb laksa bukan lah makan utama n.9 masak lomak bnyak la :P

sekian saja ulasan laksa dri aku hahaahah....selamat makan laksa

 kat sini aku bg resipi laksa aku

bahan kuah
-1kg ikan kembung(nk kuah pekat lebihkan)
-3senduk cili blender
-sedikit belacan
-daun kesum
-bunga kantan
-1paket laksa(drebus hingga empuk dgn sdkit myk masak n sdkit garam)

bahan hiasan
-timun(dhiris halus)
-bwg besar(dhiris halus)
-daun salad(dhiris halus)
-limau kasturi
-telur rebus

cara2
-rebus ikan hingga masak. asingkan isi n tulang. blender isi ikan dgn air rebusan hingga hancur. mskkn dlm periuk besar. blender tulang hingga hancur n tapiskan air nya n mskkn dlm periuk isi ikan td.. buat 3kali blender tulang tu ye.. mskkn cili blender daun kesum bunga kantan n belacan.. didihkan n perasakan.





Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

28 Oktober 2013

MZ BODY SPRAY

Apakah kelebihan MZ Secret Body Spray


 

MZ Secret Body Spray membantu menganjalkan kulit yang mengelebeh, menghilangkan rekahan selepas bersalin, mempercepatkan proses pembakaran lemak, memberi pengedaran micro yang lebih untuk proses pelangsingan tubuh badan, menjadikan kulit lebih anjal dan tegang serta membantu menghilangkan "sretch mark". Ia juga dapat membantu mencerahkan kulit.

Apa itu MZ Secret Body Spray?

Ia adalah sejenis teknologi baru yang membolehkan lemak dibakar dengan -------lebih efektif melalui cecair formula khas dalam bentuk semburan nano.

Serapan pantas ke dalam kulit anda menjadikan ia 400% lebih berkesan dari -------cara lain.

HANYA perlu sembur pada mana-mana anggota badan bermasalah, itu sahaja!

Hasil Nya ?

Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara.

Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan ------semakin berkurangan.

Berat badan semakin berkurang secara berperingkat.

Apa yang hebat selain dari itu ?

Ada! Formula semburan Fat2fit juga bakal membantu anda menghilangkan -------selulithasil dari pengecilan saiz anggota badan secara ketara.

Ini adalah masalah ramai mereka yang semakin kurus, selulit begitu banyak di -------anggota badan.

Dengan Fat2fit, anda kini boleh kurus dan kulit anda juga semakin cantik tanpa ------masalah selulit!


HARGA 
RM 60 SM
RM65 SS

FREE POS BERMINAT SMS WASSUP 0175343549 EMEL syafniee@gmail.com
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS

FUNGSI

UNTUK MEMUTIHKAN KULIT WAJAH
RM35 TERMASUK KOS POS SABAH/SARAWAK RM 40

BERMINAT SMS/WASSUP 0175343549
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

22 Oktober 2013

saya x sihat

assalamualaikum
hai lama x bersiaran kuikui....kita balik kg seminggu lepas tue sekarang kita demam pula huwaaa x pasti demam pasaipa mybe kena hujan mybe rindu kat mak chek huhuhu...balik kg seminggu pown x puas lagi adeh...aku demam nie sehari sebelum balik nilai panas sejuk ja badan makan ubat lega sat,,,pastue demam balik...smlm en syafiq datang nilai bawa aku g makan mmg la aku x makan dr pagi mkn biskut ja tue pown sbb nk mkn ubat..aku mkn ubat pown sbb aku aku ada lab smlm kalo x da lab mau aku x makan kikiki dasar sangt kan penakut makan ubat...lpas bawa aku mkn dia bli cool feber btoi x aku eja nie lantk la...aku pown smlm nk tido tampal la di dahi..bila tampal tue aku rasa pelik mcm mana tah..last  aku ambil aku tampal kat kaki melekat sampai pagi ok x jatuh pown :P #tahu kat syafiq mampos aku....

nie masa otw nk balik nilai see muka aku x sihat habis tue ...x larat sangt...so pada sapa2 wassup msj aku kdang aku layan nak x nk tue ampun ya  aku mmg x larat
i love u korang :)
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

26 September 2013

Karma kehidupan

betemu lagi kita... :) di tengah hari yang mulia nie aku x keluar rehat sbb malas....tetiba terpanggil nak cerita tentang kehidupan aku sekarang sebagai anak rantau...aku rasa aku dah penah citer kod x pa la hari nie aku nk citer lagi .....aku nie orang kedah orang merbok kedah...mak ayah aku mmg di kedah...aku dulu lpas habis spm pown sambung study di kedah 30 minit ja jarak pejalanan di IKM SUNGAI PETANI kedah jg...so lpas habis ikm aku di terima kerja di tempat aku bt pratikal di Kolej komuniti jerai...see aku mmg x pernah mengerti kehidupan yang relex sbb habis belajar terus keja x da sehari pown aku rehat...dulu kan masa aku study aku selalu tengok bila tiap2 hujung minggu time aku balik kg mesti kawan2 aku yang rumah mereka jauh nampak sedih tengok aku angkut bag balik kg....kadang2 aku siap ckp lagi eleh tua la sapa soh sambung belajaq jauh kan dah x bole balik kg jahat kan aku selalu ckp x fikir perasaan manusia lain....tp sekarang aku dah rasa apa yg kawan2 aku dulu rasa....bila aku dapat keja tetap di nilai n.sembilan...gila jauh x da lagi istilah hujung minggu ambil bag balik kg...aku pula sedih bila tengok kawan2 tiap2 hujung minggu balik kg...ini semua karma kehidupan kan...tp aku tetap bersyukur sbb allah dah bg apa yang aku nak apa yang mak ayah aku minta n doakan setiap hari..kadang aku cuba juga menjadi orang yang tabah berani kuat semngat tp mmg di lahirkan hati aku nie cepat basah kod...senang sangat mengalirkan air mata...kadang2 syafiq aku tue suka ngusik aku bole bila aku citer mak aku coll n aku citer la sikit pasal apa yang aku ckp ngn mak aku...time tue la dia nk bt aku sedih bole nya g pasang lagu ayah dan ibu nyanyian sudirman tue cis btoi la mau meleleh air mata nie uolls aku dah la 2 bln lebih x balik kg....kadang2 aku pelik la mcm mana la orang2 yang langsung x ingt mak bapak nie kan heeeee

dulu aku pernah jg apply nk tukar balik kedah n dah cuba nasib g intervie spp(suruhanjaya perkhidmatan pelajaran) tp x da rezeki x dpt pown setia lah aku di negeri sembilan nie...lg memberikan aku kekuatan en syafiq aku dapat kerja di seremban x da la sunyi hidup aku time hujung minggu...sbb hujung minggu officemate hausemate aku cik fiza dia selalu balik kg...kg dia dekat jer melaka..heee kalo aku jadi dia pown mesti aku pown balik jg kg hahahahaah
 walaupown kat sini aku seorang diri family semua jauh di kedah aku tetap x rasa keseorangan...aku ada kawan2 office yang sangat baik..diorng sentiasa bt hidup aku happy...begosib bersama..bercerita bermacam cerita....kakrin n fiza baca ni jng muntah hahahaha
ni luahan hati yang sangt iklas tau kikiki

nie la kawan2 aku tue jelitaz semua jelita kan...korang jng jeles atas kejelitaan kami :P dari kiri kakrin cik wida ,saya cik wanie gebus :P cik fiza kakak sarina dan kakak normah

mai nak citer sesorang pasal kawan2 aku ni

Kak rina
orang sarawak cantik kulit dia putih n nampak glowing gitu.anak dah 3 tau tp tetap mcm anak dara ...selalu teman gi makan g saloon g mcm2 lagi la...open n happening :)

Cik wida
orang kedah jg kampung lain2,umo sebaya aku tp dia pegawai kat tempat keja aku...dah bertunang x lama dah nk khawin dulu 1 rumah ngn dia..pemurah baik hati x pernah bekira ngn aku hahahaha

cik wani gebuss (aku la)
x payah la citer korang semua mesti dah tau

cik fiza
orang melaka kecik molek ja  dah berpunya sudah sapa2 jng nk pm aku tanya sal cik fiza lak ;P officemate aku housemate aku...peneman setia aku ke pasar malam ke alamanda..n kemana sahaja..dan juga custemer tetp aku hiihhihi terima kasih fiza :)

kak sarina
orang banting jer dekat gitu...tp aku x panggil dia kakak walaupown umo 5 tahun tua aku..sbb jiwa dia remaja gitu...lain pada orang lain hihihihihi :P

kak nomah
nie lagi la orang bahau ja...selalu ajak aku g kenduri hiihhihi best...x bosan hari sabtu saya kak....kak normah suka bebel tp dia baik hati comel hihihiih jng marah kak normah

aku rasa aku dah camtumkan mcm2 dalam 1 entri selamat maju jaya u oll majulah sukan untk negara ehhh tetiba '
yang penting malaysia masih aman
dan saya x bodoh :P



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

24 September 2013

Tegar- aku yang dulu bukan yang sekarang

pernah dengar lagu tajuk diatas...okey aku memula pown x pnah denagr 1 hari tue aku ngn en syafiq tiba2 di radio lagu ni..aku mcm bluer syafiq ckp ehhh bestkan lagu nie dah fames la aku erkkk mcm lagu nsyid pown ada tetiba sangt kan.....ok pastue aku g office aku tengok you tube oooo tegar nie penyanyi cilik dari indonisia....lpas tue bila aku dengar lagu dia aku makin nk cari tentang kisah kehidupan dia woooo sedih beb lagu AKU YANG DULU BUKAN YG SEKARANG mmg mengisahkan tentang hidup tegar nie

dulu dia susah jadi pengemen...ehhh pengemen tue maksud dia penyayi jalanan...stat usia 7 tahun dah jadi pengemen kesian kan...tp allhamdullilah sekarang dia dah bejaya...sedih aku dengar lagu nie aku sedih sbb aku dengar sambil menhayati tau heeeeeeee...

kepada adik tegar hope awk akan terus berjaya...walaupown awk x x baca pown blog ini..kikikiki

#moral nya jng la kita mudah berputus asa kalau kita x dapat apa yng kita nak...sbb insyaalah rezeki tue ada samaada lambat atau cpat ja allah bagi..berusaha itu penting...

NIE you tube yang membuat kan tegar di kenali dah 8 juta u olls

nie la lagu yang membuatkan dia populr



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

18 September 2013

BLOG SEBAGAI PENDAPATAN 

Ok join...sapa nk join g blog ben ashaari 2 jam ja tau aku pown join last mint minta2 bejaya kikiki
Bagi aku mmg kna sangt dengan tajuk conten nie...blog aku aka blog peribadi aku dah jadi blog untuk promort barang2 aku jual n allahamdullilah murah rezeki.
Aku jga ada letak iklan nufnage tue tp baru sikit ja pndapatan hahahahah.x mcm orng lain pendapatan belipat ganda kan.tapi mmg blog midium sangt beguna la untk tmbah duit poket dlm waktu sama sebagai dairi kehidupan.
Aku sayang blog aku.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

11 September 2013

cerewet

aduiii sapa kat sini cerewet angkat kaki heeeehehhe....aku nk cite sikit pasal cerewat...ok aku nie cerewet x...entah aku pown x tau aku cerewet ker x..tapi kawan2 family n bf aku selalu kata aku nie cerewet ...tapi sikit kod..heee sikit ja ko jng lebih2...

pernah 1 hari di hari ahad aku keluar dating dengan en syafiq oleh sebab pkul 10pg dia ajak g sarapan dulu...aku oder telur separuh masak n teh oo suam...bila sampai teh oo suam tue aku minum la..bila minum heeeeeeeee x sedap terus panggil mamak n minta minerel water ja tnda protes en syafiq x nk gaduh dia jeling ja aku...bg aku,tue bukan cerewet tue dah x sedap mesti la ko x nk minum kan...hurmmm

lagi 1 setiap pagi mesti aku n kawan2 g sarapan..kawan2 mesti tnya aku nk mkn kat mana..alasan sbb kalo diorng bg cadangan diong ckp tkut aku nie kata x sedap hahaha....ampun ya kawan2.
aku rasa aku nie lebih pada penggeli bukan cerewet..bukan maksud aku nie pembersih gila x ....contoh la kan aku sebelum nie minum air minerel spritzerr tp one day aku ada baca kat fb orng ramai shaere air tuedi buat bersebelahan jerat cina heeee tapi benda tue aku x tau betul ka x..kalo x tp sbb aku dah baca walaupown x tau citer tue betol ka x aku tetap dah x nk minum air mineral spirzer tue..mcm tue so pada individu yg rajin dok share macam2 tampa kesahihan kesian la kat aku. sbb aku jnis xboleh ...1 lagi aku dulu sangt la x bole share makanan minumn gelas sudu straw dengan sapa2 pown termasuk mak aku teruk kan tp selepas aku duduk asrama kawan2 aku Asyik la nk share so dr situ aku dah bole share ngn orang..eh tp bukan dengan semua orang aku tengok orang jg..mak pak aku family kawan2 rapat ja la ahahahah...

eh lama benr aku x becerita kat blog kesayang aku nie..banyak nk share tp buzy n idea langsung x da taip 1 patah dah x da idea hurmm sabo jer la..
okey baru kata dah x da idea so pada kawan2 n pembaca blog aku #adaka hahahaha selamat maju ja kikikiki..rindu mak aku ayah aku family aku rindu sangt tp masa dan kewangan x mengizinkan aku balik kg raya haji la balik x sabaq tau :)

terimalah pic muka i yang pyo lagi tembam ini sabo2 :'(


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

PROMOSI MAIXARA C

SALAM SEMUA OKEY AKU NK BT PROMOSI MAIXARA C
CEPAT2 SAPA CEPAT DIA DAPAT
HARGA RM75 TERMASUK POS
SABAH SARAWAK RM78
SMS WASSUP 0175343549
TERIMA KASIH


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

4 September 2013

TABITA SKIN CARE ORIGINAL

ASSALAMUALAIKUM
fuh dah lama aku x update blog nie...okey sekarang aku dah stat jual tabita nie sbb ada jg pemintaan...ok aku nya tabita ori tau jng risau aku ambil dari agen sah kikikiki jng risau ...
Aku rasa ramai yang dah tau fungsi product nie...
Tabita sesuai untuk semua jenis kulit nak cantik cepat mai la beli kikiki

Aku jual set tabita exclusive Rm320 ada soap 100ml lotion 100ml cream 40 g dan Reguler rm290  ada soap 100ml lotion 100ml dan cream 25g semua set harga termasuk pos termasuk pos tahan 2-3 bulan
 

okey sapa baru nk cuba tp x nak beli yang   bole beli repacking rm120  termasuk pos juga


Kebaikan Tabita: berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSER
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- BLACKHEADS serta WHITEHEADS
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

sapa2 berminat nak cuba bole sms wasuup aku 0175343549 atau emel syafniee@gmail.com sayang u olls by



Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

30 Ogos 2013

PROMOSI MERDEKA RAYA

Assalamualaikum
promosi kembali lagi
jom tengok
PAKEJ SET KOMBO!!!


1 PCS MAIXARA WHITE ESSENTIAL
2 PCS MAIXARA C SENTIAL
1 PCS MAIXARA MIRACLE ESSENCE

FREE 1PCS MAIXARA C SENTIAL 



RM 430



RADIGLOW INFINITY

HARGA 1SET RM145




AURAWHITE 900000MG
RM120
 AURASLIM SHAKE

FREE GIFT
-SHAKER
-SESEIDO MASK BLACK
-SESEIDO MASK NATURGO
-EYE MASK COLLAGEN

HARGA RM130

 BEDAK ARAB

50GRAM

RM40

 COLLAGEN + VIT E
HARGA RM25

MAIXARA C 
HARGA RM75
 
MAIXARA MIRACLE ESSENCE

RM125


MAIXARA WHITE ESSENTIAL

RM110



JOM SMS WASUP 0175343549 UNTUK ODER
EMEL syafniee@gmail.com

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE