klik plzzz

29 Ogos 2012

Raya tahun ini

salam....lama benar aku x upp to date blog aku nie....tah la xda idea n malas nk citer huhuuhuh
raya tahun nie aku rasa mcm x best sangat la sbb mcm2 dugaan datang.....
petama sehari sebelum raya ayah aku xcident...mau x cuak beb esok nk raya tue,,,,alhamdullilah ayah x da pape...luka2 ja n sakit dada...tp kesian la kan ayah kan dah tue.....manusia yang bodoh tambah bahlul yang langar ayah aku tue ja x pandai eksian lpas langar lari n siap senyum kat ayah aku...bukan nk tolong...x pa la kalau kat dunia dia lpas,,,kat akhirat ko tangung la yer...

ok sambung citer...raya tahun nie jg aku rasa aku dah jd cheff x rasmi dah...dari raya petama sampai ke aku nk balik nilai aku asyik masak jer tipa2 hari...sbb ramai jg la sedara n knalan2 ayah datang melawat ayah...pada yang datang t.kasih yer...walaupown pnat aku sangat haappy sbb makanan yang aku masuk semuanya habis...siap dapat pujian.........woooooooo kembang beb...ko ado....

selain dari masak memasak kat umah.....aktiviti raya aku...g ulang alik hospital n balai polis....bukan aku nk kutuk la tp aku nampak sendiri....servis kat balai polis sungai petani mmg lembab la...aishhhh sorng bt report sampai bejam makan masa....x paham btoiiii.....kat hospital lak ok la layanan semua ok...mcm mana orng ckp hospital kerajaan servis lambat...tah la maybe tempat diorng kod...tp yang aku geram...kakitangan semua ok..yang x ok minah guard kat situ,,,aishhhh siap jeling n aku tanya ckp kurang d ajar....aku sedar aku sapa so x payah nk belagak sangat...muka lawa x pa puihhhh

panjang pula aku bebel kali nie....gambar raya harus la x da.....aku x minat nk ambil gambar sbbb mood raya aku dah awai2 lg spoiiil ja......
nie ja ada 1 aku begambar,,,,,masa nie raya ke 5 dah...ayah dah ok sikit...
gamabr kat atas tue ja aku ada masa raya nie pown aku rompak kat fb adik aku hihihiih dlm kamera hp aku mmg xda,,,,.....
ok tp mcm bnyak jer aku nk citer tp sekarang rasanya dah xda idea dah kod.....nanti update lg aku harap banyak la idea aku nk update blog nie.....
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

2 ulasan:

Kesuma Angsana berkata... [Wanie Warniee Reply]

ada juga cerita raya hehehe

cik wanie warniee berkata... [Wanie Warniee Reply]

hehehe....nasib ade citer raya..kalo x x up to date la my blog

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE