klik plzzz

21 Ogos 2013

open hause

Tiap2 hari open house heee tipu mlm nie baru balik open house rumah kak normah opicemate aku...menu soto sate buah2 n banyak lagi rezeki jng d tolak mkn knyang2 heeeee...terima kasih kak normah atas jemputan..xda ambil pic pown malu lalalalal sejak bila aku pmalu pown x tau la heee sapa ada nak bt open hause area nilai seremban salak tinggi mai la jemput aku heheheeh x malu pnya olang oper diri sendiri ...kau ada ehhhh aku sorang ja bt perangai mcm tue...tp kan bila raya rumah orng ramai2 terubat sikit rindu aku kat kg kat mak aku heeee tiap2 mlm aku meroyan menitis air mata rindukan family huhuhu dasar hati kapas mmg mcm nie
   Peristiwa dlm keta masa otw balik nilai dr kedah kan adik aku ikut sekali kan so aku relex jer dah lpas aku hantar adik aku naik erl aku pown coll mak aku ckp dah selamat sampai nilai.bole lak nagis huhuhu en syafiq aku siap gelakan aku.dia ckp eh adik relex ja kakak pla nagis mmg la adik aku hati dia keras aku nie hati lembut mudah teguris acewah ...eh tetiba melalut lak aku nie.aku dah install bloger droid tue yang dah rajin update senang pantas aku suka tau
 

Psst #Semua barang ada tau aurawhite rm120
Maixara c rm85
Collegen vic e rm36
Semua free pos
Sms wassup 0175343549

Published with Blogger-droid v2.0.10

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Tiada ulasan:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE