klik plzzz

21 Ogos 2013

mee udang pulau sayak



Raya ke 4 hari tue tetiba aku teringin nk makan mee udang ...sbb dulu sebelum aku n en syafiq keja di nilai kita selalu dating n makan mee udang nie..mmg sangt terbaik di sukai ramai
X caya kalo korang datang kedah singgah la pulau sayak nie x rugi aku ckp harga pown murah rm8 ja mcm aku mkn nie udang 5 ekor besar2 n segar....kat situ bnyak kedai tau aku mkn nie kdai dlm kawasan rumah maaf ek aku x ingt apa nama kdai dia.heeee....
Published with Blogger-droid v2.0.10
sedap

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

5 ulasan:

lienliendot berkata... [Wanie Warniee Reply]

udang die besar2 kan? penah makan kat situ sekali . hihi

Syeeda berkata... [Wanie Warniee Reply]

kedai pak usop ka ni..hii penah mkn kat yg ada kerusi kayu pjg tu..

Wanie Warniee berkata... [Wanie Warniee Reply]

ada 2 kedai dijual di kawasan rumah sy makan kedai petama meja kerusi tpi laut best sedap murah bebaloi hihihihihi

Lady ★ Hanna berkata... [Wanie Warniee Reply]

ya Allah. sedappp nyeee. ingatkan masak sendiri. ley gak share resepi :) terigin nak buat.

Wanie Warniee berkata... [Wanie Warniee Reply]

eeee x pandai nk masak sendiri kikiki

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE