klik plzzz

29 Oktober 2015

kecewa dengan muka sendiri sabo sabo



Assalamualaikum uolls haiiiii 
adoiiii hari ni macam kecewa ja aku dengan muka sendiri sbb 100% berubah sabo2 ….eh mesti korang nk tau sbb apa aku kecewa sangt mcm putus cinta erkk sebab aku ada pkai satu bb cream ni  meh aku cerita sementara masih rajin ni
sebab aku kagum sangt dengan  product ni kagum gila aku kalau x kagum ingat aku yang pemalas ni nk cerita ka ok ok korang mesti ternanti nanti kan product apa jab jab kalau korang nak tahu kat office aku kawan2 panggil aku ratu product kalau aku rekemen mesti diorng tergugat n beli hahahahahha ratu penhasut pown aku juga la ….
ehhh melalut pula aku sambung balik hari tu dalam minggu lpas la mengidam nak pkai bb cream ni…mengidam ni dari aku mengandungkan si tasnim lagi tapi masa mengandung dulu mana la aku rajin nak makeup sampai cuci muka pown aku malas tambah nak tempek2 bedak ka apa lagi malas hari2 muka masam ja….ha dah beranak keluar la tasnim dulu dia ambk seri aku la tu erkkk ok sambung lagi lepas dah beranak anak pown dah 5 bulan tercapai jg hasrat aku nak beli nak guna nak pakai ,bila pakai ja sekali rasa nak belek muka 24jam kat cermin asyik2 aku tengok cermin asyik tengok cermin lagi adeh sawan cermin ka apa aku ni lollll :P



Eh cerita panjang lebar aku x cakap pown aku guna bbcream apa ya…aku guna BB Cream Seqy Beauty ala pengasas dia blogger femos emos tu  sepet hikhik
sebelum ni aku aku guna Macam2 jenis la bb cream la foundation la lawa masa pagi ja pastu bekecapuk la korang paham berkecapok tu apa ala muka jadi x sekata setompok di pipi setompok di dahi ha gitu….not like ritu kemas2 alat makeup aku semua ke tong sampah jahanam duit….
pastu tahun lapas ada beli jenama MRY** X leh ckp ok tp mahal la pula sekarang ni kan zaman gst semua kita kena berjimat paham….lepas ja guna BB Cream Seqy Beauty. Ermmm ambik kau 80juta kali tngok cermin sebab perasan lawa en syafiq pown pown pelik asal muka bini dia cun semacam ja ni
sampai x bagi aku p keja ehhhhh ok aku tipu yg tu :P…..tp mmg betul best la aku pakai dari pagi sampai nak sembahyang zohor ok lagi sayang nk basuh tp kna la basuh lpas solat kt calit la lagi…..ehhh lg 1 student pown asyik pandang aku ja hahahahha korang caya ka x ni sila la pecaya ini semua aku x tipu tau…lagi 1 lapas ko pakai bb cream ni ko x pyah susah2 tepek bedak pown ko dah Nampak cun melecun x caya sudah2 korang kna try x try rugi ya ammat menyesal gila aku lambat beli lambat cuba kalau  tak raya ritu mesti orng kg puji aku huuhuhhuhu sedih oooo....aku kan gila dipuji :P



Nak bagi korang percaya lagi ha nah pic aku sebelum selepas guna lawa x lawa x mesti la lawa maap la akak banyak puji diri sendiri dalam entri ni….tunggu korang puji lambat.



Ok dah x payah fikir panjang  jom laju2 lawa n cun macam aku biaq semua orng puji biaq sama2 tengok cermin 80juta kali jom kita pakat cuba pakat beli BB Cream Seqy Beauty.

Eh mesti korang tertanya Tanya2 berapa harga dia  mcm mana nak beli ha sini aku bg link dia kalau nk dapat info lebih lanjut n boleh jg terus beli klik sini http://seqybeauty.blogspot.my/
Kalau nak terus bli guna website pown boleh lagi senang  klik sini http://seqybeauty.shoppy.my/
Kalau masih x pacaya apa aku ckp ni ha leh follow ig dia https://instagram.com/seqybeauty



Ala lagi senang terus ja la wasp no ni 011-2107 6726.hari ni oder esok dah sampai tau….cepat pantas lagi

Semua kena cuba tau 1 rumah 1 BB Cream Seqy Beauty aku dah cuba korang bila lagi wajib ni aku paksa lagi 1 kaum lelaki pown boleh pkai tau

 tasnim pown guna bb cream ni jg tau hahahahhaha akak2 makcik pakcik2 pown kna cuba ok bye assalamualaikum............

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

2 ulasan:

eliz land berkata... [Wanie Warniee Reply]

Agen Seqy Beauty watsap 0173945948...COD Putrajaya Cyberjaya Port Dickson. Butik Vendor @popdonna_bangi Seksyen 9, Bangi, @thepopulous Seksyen 8, Bangi, @sarradhyya Alam Avenue 2, Shah Alam dan @sistersvendeur PD Waterfront, Port Dickson. Pos seluruh Malaysia free pos dan freegift utk pembelian lebih dari dua produk.

NinaAz berkata... [Wanie Warniee Reply]

berminat utk menjadi agent seqy beauty??

jom contact kami

019.3190117

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE