jom klikkk

klik plzzz

12 April 2011

Nak citer sikit

mood aku hari neh hurmmmm entah pepagi lagi dah mum nasi lemak lauk daging huhuhu
mcm mana nk kurus kan huk.huk.huk
aku x nk gemuk tolong la aku
tak tau nk update pa lg x banyak idea dah hari enhhh
aku citer sal semlm la aku g fun fare   huhuhuh aku tengok la sekumpulan jejaka men kat citu dapat teddy bear samapi berpuluh ekoq tau x geram nyaaaaaaaaa
                                       LEBIH KURANG BANYAK NEH LA DEPA DAPAT


Aku pown dengan bangganya g la beli token nk men jg tapi tau x pa aku dpat 
jeng.jeng

  
pistol mainan hahahhahahahah


Padan muka aku kan heheheehhehe........


pic kat atas tue aku ambil kat cik googel jeer aku x ambik pic pown smlm
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Tiada ulasan:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE