klik plzzz

12 November 2012

muka aku dah gebus ehhehe :)

banyak btul aku nk update hari nie........
sekarang nie aku happy tau sbb muka dah gebus tambah dah x kusam,,,aku hanya guna sabun jer tau....mudah nak tau aku guna sabun apa ha nie sabun nya
sabun nie sangat bagus dulu muka aku nie kusam n mcm x bercahaya la x caya tengok nie
Tambah kapsyen
x cantik kan aku nie dah ler jenis pemalas nk g keja pown x mau nk cantik2 kalo nak g dating ko pandai lak nk cantik2 kan.....okey balik pada sabun tue lepas guna 5 hari ++++ dah nampak kelainan dah oke aku
suka sangat sbb aku mmg jnis malas nk sapu2 mcm d muka....okey nk tengok pic sekarang jng tekejut na
tara
saja boh pic tebalik :p
cun x cun x ehheheheh ;P korang bole la try mcm promote lak aku  nie....peace saja nk bajet cun sapa nak try bole bli kat sini heheheh i tolong promote yer Dolly lens
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE