klik plzzz

3 Januari 2013

Selamat Hari Lahir to me

selamat hari lahir untuk diri sendiri...ehhh bukan hari nie ya my birday tp 29/12 hari tue.....aku dapat wish yg pertama dr my love aku...nasib dia yang petama kalo x ngamuk la aku hehehehe....terima kasih pada kawan2 yg wish my birday...sama ada di fb wassup msj coll terima kasih ya ingat jg hampa kat aku hihihihih....okey ada jg yang tanya en cinta bg hadiah apa....okey meh nak jawab kt orang setiap kali birday x penah pown bg2 hadiah nie sbb dr stat kenal mmg mcm tue,,,tp x da la sampai x ingat.ingat...kitaorng selalu belanja2 makan jer...mkan yg special sikit la kan....
mlm birday aku tue en cinta aku bawa aku g makan ikan bakar....dia ada tnya nk makn tempat biasa atau nk try tempat lain aku plak gatal2 ajak try tempat lain...okey sebelum aku citer banyak mai nk tujuk menu kitaorng makan malam tue
ikan siakap 3 rasa

sambal sotong

udang 10 ekor rm80
okey nie la menu yang kitaorng makan...tp aku sanagt x puas hati mahal sangat....rasa rugi pown ada....
tp nk buat camna kan
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE