klik plzzz

15 Mei 2013

aktiviti hujung minggu

salam semua...badan aku nie kejab ok kejab demam huhuhu sabo ja la....nk citer la ahad lpas mkn pizza...aku paksa en s aku mkn pizza...kalo korang nk tau dia mmg x nk langsung mkn pizza...aku knal dia dah nk masuk 6 tahun okey...langsung dia x nk mkn...walupown aku yg nk brlanja...dia ckp baik mkn nasi lg knyang....okey pujuk pnya pjuk akhirnya dia nk mkn jg hihihi yes so apa lagi jom la laju2 g pizza
ehhh sebelum tue nk ckp en syafiq aku mmg x makan tau mknan2 mat salleh nie tekak dia mmg melayu gilos...penah sekali aku n dia nk balik kg...aku pown balik keja trus laju2 mask spegeti konun2 nk bawa bekal la maklum la jauh kg kitaorng kedah nueee...sblum tue aku dah ckp...ehhh mlm nie nk masak spegeti dia kata x mau...aku ingat dia saja ja kan...mmg sungguh mlm tue aku ja mkn sorng dia mkn sikit ja...
okey kembali citer pasal pizza...
dah sampai aku pown oder la..tengok ada pizza baru...wuhuuu mcm sodap ehhh sebelum tue aku pown mmg jnis x makan sangt pizza selalu aku dok p pizza ngan kawan2 aku aku makan spegeti x pown meet ball  tp 1 sup cendawan dia la yg paling aku suka tau sedap...hihihiih

hihihi last2 x habis pown kitaorng makan...dah la x habis aku suruh lak dia bawa balik yg lebih..sbb kalo aku bawa balik en tong sampah la yg makan...pembaziran mmg keja aku...lebih baik aku elakan...satu yg aku suka pasal en syafiq aku nie...bab makan dia paling senang apa benda pown dia makan kecuali makanan kebaratan tekak dia melayu kedah asli ahhahaha...lain la aku nie makan nk memilih ja kalo aku x suka jng harap aku nk mkn...rela lapo ok hihiihih...tue kalo keluar dating dia mesti tnya aku dr sarapan sampai ke nk balik aku nk mkn kat mana...kkikikiki...tp bg aku kan kalo benda x sedap x kn nk paksa telan jg kan.....

okey habis cita bab pizza...petang tue kita lepak tepi pantai hihihi mula2 rancang nk main bowling...tp en syafiq aku tetiba x nk so dia kata nk minum cool blog kitaorng pown g la bli sorang satu...aku perasa sweet sour dia mcm biasa coklat...hiihih sambil minum sambil otw nk balik...tetiba bibir aku bengkak mula2 sebelah tetiba lg sebelah aku tnya dia ehhh perasan x bibir aku bengkak...dia pown kata la bengkak knapa nie semut gigit ka...x mungkin sbb aku dlm keta ja kan...pastu mcm makin teruk masa tue dah la aku kat seremban...dah la cuak en syafiq aku ckp jom la g klinik...
cepat2 buka web usim cari senarai klinik panel area seremban...alhamdullilah ada n buka...
lpas jumpa dr...dr bg aku 3 suntikan okey..dia kata aku badan aku x bole trima bahan kimia dalam air cool blog tue cas dlm rm86 mcm tue oleh kerana klinik panel so free,,,,sbb rm 3 aku dah kna 3 suntikan...fobia makcik nk minum cool blog huhuhuhu....firt time minum perasa tue...selalu minum each n cup okey ja tau sedih tau
sbb engkau aku kna 3 suntikan sabo2

ehhhh aku nie bt karangan ke apa pepagi nie...hiihihih sabo ja la..sebelum nie asyik update sal product ja...
okey sapa2 nk beli aurawhite maixara jom msj wassup aku 0175343549 ehhh sempat lagi...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Tiada ulasan:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE