klik plzzz

25 Jun 2013

giveway cik waniee

assalamualaikum u oll semua....
okey mood kita baik tau hari nie ckp ngn orang pown lembut2 ja en syafiq pown suka hahaha sbb selalu dia ckp aku ckp garang ngn dia ok dah....sempena dengan mood baik aku nie aku nk bg maixara percuma jeng2...sapa2 yang dah lama teringin nk gebu nk cun nk cantik n dah makan dah beli semua nk dapatkan maixara percuma bole lah join giveway aku nie...


senang ja...
syarat-syarat
1. follow blog aku
2.bt entry promort blog aku
3.tinggalkan link di comment

itu ja senangkan kan okey giveway stat hari nie 25/6/2013 hingga 5/7/2013
pemenang akan di pilih berdasarkan promort terbaik :P

hadiahnya


okey jom join ramai2....

NOTE:PEMENANG GIVEWAY AKAN DIUMUMKAN PADA HARI ISNIN 8/7/2013...SBB AKU PENING NAK PILIH SAPA MENANG SEMUA MELETOP LETOP SO AKU KNA LANTIK 2 JURI UNTUK PILIH...SABAR YER KORANG...
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

17 ulasan:

lienliendot berkata... [Wanie Warniee Reply]

http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/giveway-cik-waniee.html

ella berkata... [Wanie Warniee Reply]

http://ellazmy.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-cik-wanie.html

ArifahLee's berkata... [Wanie Warniee Reply]

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/giveaway-cik-waniee.html

Nadratul Syazwana berkata... [Wanie Warniee Reply]

Salam :) Nad joined ye..

http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/06/giveway-cik-waniee.html

Husna Izzati berkata... [Wanie Warniee Reply]

join

http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/giveway-cik-waniee.html

Cik Fie berkata... [Wanie Warniee Reply]

http://www.cikfie.com/2013/06/giveway-cik-waniee.html

DIARI FARISHA berkata... [Wanie Warniee Reply]

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/giveway-cik-waniee.html

Anis Zahidi berkata... [Wanie Warniee Reply]

join :) http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/06/giveaway-cik-wanie.html

Nur Aqilah berkata... [Wanie Warniee Reply]

join. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveway-cik-wanie.html

Nurul Hasanah berkata... [Wanie Warniee Reply]

http://hasanahzulkifli.blogspot.com/2013/06/giveaway-cik-waniee.html

Saya join !

♬ bunga sakura ♬ berkata... [Wanie Warniee Reply]

http://nasyaahmad-storyoflife.blogspot.com/2013/06/giveaway-cik-waniee.html

join^^

Arya Addin berkata... [Wanie Warniee Reply]

Assalamualaikum akak :)
Aya join yer .. akak tak jual dekat fb sama eh ? kalau jual kat fb lagi ramai tau .. hee

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/06/giveway-cik-waniee.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata... [Wanie Warniee Reply]

Saya nak join jugak ...

http://jombercontest.blogspot.com/2013/07/giveway-cik-waniee.html?m=1

Khalid Kyle berkata... [Wanie Warniee Reply]

Join! even last minute :)..
http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/07/giveway-cik-waniee.html

Lady ★ Hanna berkata... [Wanie Warniee Reply]

JOIN ;)

http://dhyeahana.blogspot.com/2013/07/giveway-cik-waniee.html

Tanpa Nama berkata... [Wanie Warniee Reply]

bila tuan punya blog nak umum pemenang ni?

DIARI FARISHA berkata... [Wanie Warniee Reply]

dh pilih pemenang ke?

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE