klik plzzz

24 April 2012

Pasrah

alahai...........ngeluh sat...awainya aku bangun tido hari nie...pkul 5 pagi okey...tau x sbb ape...sbb tetiba ja elektrik xda kat umah aku........bila dah jd mcm tue....aku terus ja terjaga n nyamuk2 mula la nk manja2 ngn aku..........dah la panas...mcm nk sepak jer nyamuk2 tue..ishhhhhhh....pejam celik pejam celik x tido2 jg....haaaaaaaaaa sudah lilin pown x da mcm mana aku nk siap nk mandi semua nie....x kn nak buat dlm gelab kod....tetiba teringat hp samsung comel aku....guna hp ja buat semua tue cara nya aku set kan time light dia sampai 30minit so dia nyala ja...hahahahahah...x guna punya tnb ....baju aku pown x gosok lg..nasib la juga ada baju2 yang x perlu d gosok..........mlas aku nk tunggu panas2 dlm bilik tue 6.45 pg aku dah keluaq mai keja.......ambik rajin la pula.... :)so beringat la ek sediakan lilin n pemetik api ok...n kipas sate sekali hahahahaah...smlm ya allah panas gile berpeluh2 ja badan...apa jd smlm ek yang panas sangat tue.....dah perkara lepas jng d kenang.........okey sekarang nie aku mmg mengantuk.................
cute baby nie mcm aku pula hahaha sila muntah


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

3 ulasan:

Masya berkata... [Wanie Warniee Reply]

kalau takde elektrik memang panaslah rumah haiiihhhh.. maklum lah rumah simen kat taman jerkan.. klu kg lainlah.. mesti sejukk...

Alan berkata... [Wanie Warniee Reply]

pergi report tnb hehehe

cik wanie warniee berkata... [Wanie Warniee Reply]

tue ler....berpeluh2 jer....nak report tnb pown...bukanya cpat nya nk datang...

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE