klik plzzz

19 April 2012

Rawatan akar gigi

dah selesai rawatan akar pada gigi aku.........tue la bnyak sangat mkn asam kod...gigi pown dah masaalah bole...tp kan aku rasa orng selalu ckp kalo bnyak mkn gula atau orng kedah panggil cekelat yang bole rosak gigi...aku x suka mkn gula2 atau coklat ........jab nk fikir 5 saat.......ok dah fikr abaikan ja la....rawatan akar nie x sakit langsung okey.....stat buat rawatan pada 12/3/2012 hari tue........hurmmm 19/4/2012 bru selesai...kalo buat kat klinik swasta cepat lerrr...aku g buat kat klinik kerajaan..lambat sikit lagi pown murah x silap rm 7 kod sekali pendaftaran tp aku x byar paper pown sbb aku ambil surat jaminan perubatan...atau singkatan bahasa english GL....sapa2 keja Govement tau la ehhhhh kedekut kan aku rm7 pown aku nk g ambil GL hahahah biar la....aku yang nk ambil x suruh korang pown kikikik.....eh lupa nk bg tau aku pnah g try tnya kat klinik swasta ko tau berapa murah ja RM 250 telalu murah tue aku x bt kat sana tue.... :P...nak habaq kat hampa rawatan nie sangat la x sakit.....x rasa pape pown heee tipu sikit2 rasa nyilu tue ada la....hari last nie aku x tahan siap dia guna penunu bunsen ........aishhh seram ..........tp x terbakar pown mulut or gigi aku...ok sapa nk tau mcm mana proses rawatan p la try sendiri malas nk citer................
tetiba letak pic muka x bleh blah nie knapa ekkk tah tengok ja la.........
sapa x tau penunu bunsem mcm mana...nie ha aku letak pic..tengok la ekkkk


Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

4 ulasan:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE