klik plzzz

10 April 2012

Tak puas Hati

ramai pulak x puas hati aaron aziz menag....alahai bagi pendapat aku la kalo yang x puas hati sangat tue ko asal x undi...setakat nk ckp tapi x ngundi x guna beb.....semlm ada pula zed zaidi ckp asal x bg orang malaysia ja menang...nie pertandingn apa ek x ckp pula petandingan untuk artis tempatan...ker ko jelas ko x tercalon oppppp soory aku mmg x minat zed zaidi hahhaha....nie x tahu nk bising nk ckp x puas hati tp orng soh undi x mau apa da.....btol la ckp diorng2 tue aaziz bukn rakyat malaysia...tp nk bt mcm mana dah dia nk popular,,,lakonan dia mantap...masa aku tengok ombak rindu hari tue satu pangung menagis....tp kan aku own nagis jg...tp bukan aku nagis sbb tengok kisah sedih citer tue...aku nagis sbb aku tengok aaron  nagis...hahahha tue aku rasa lakonan dia mantap..dia bukan setakat jual muka ja..... apa2 pown aaron aziz di hati ku oppppp....laki orang tue ahhahahaha
aaron n lisa aku copy kat hot f.m hehehe 2,2 artis nie aku suka tp lisa aku dah kurang sikit minat x tau ler kenapa

Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

Tiada ulasan:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE