klik plzzz

8 Mei 2012

" CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"

Okey oleh kerana aku nie blogeer baru follower pown baru 9 orng ehhehe kesian kan....aku suka sangat join2 content nie best kan...okey hari nie aku join " CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY" sapa nk join leh  klik sini
okey kali nie nk buat slogan
 "saya suka membaca kerana saya dapat berjalan bersiar keserata dunia,macam dunia ini saya yang punya"

Okey tue slogan saya ....tatatata lalalalla assalamualaikum
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

7 ulasan:

hairy berkata... [Wanie Warniee Reply]

terima kasih awak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)
lo

cik wanie warniee berkata... [Wanie Warniee Reply]

sesama....saja suka2 xda niat nk menang pown sbb sy sagat x kretif hehehehe

bai baizura berkata... [Wanie Warniee Reply]

gudluck ye sis;)

cik wanie warniee berkata... [Wanie Warniee Reply]

tq saja2 suka2 jer

amercorner.blogspot.com berkata... [Wanie Warniee Reply]

singgah kat sini

dari contest yang sama . good luck :D


dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Pecinta pink^^ berkata... [Wanie Warniee Reply]

best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Eppy Naza berkata... [Wanie Warniee Reply]

hye..dtg dr segemen sama..done follow awak..jom join kontes ni pulak..ada hadiah menarik menanti anda!!
http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE