klik plzzz

15 Mei 2012

Peperiksaan perkhimatan

assalamualaikum....tajuk diatas berkaitan dengan aku yang kna ambil exem perhikmatan untuk melayakan aku di sahkan jawatan.....huhuuhhuhu pning pala nk study ,,,,,mcm 2 kna baca sampai nk tulis blog pown dah x da idea beb.....exem tue minggu depan jng lupa doakan i lulus okey
Terima Kasih Sudi Baca Dan Komen

3 ulasan:

Aidil berkata... [Wanie Warniee Reply]

emm..senang je tu...yg penting kena baca bab cuti, gaji. keselamatan dan lain2 lagi..semoga berjaya.

Aidil berkata... [Wanie Warniee Reply]

emm..senang je tu...yg penting kena baca bab cuti, bab gaji, bab keselamatan dan lain2 lagilah.
Semoga Berjaya,

cik wanie warniee berkata... [Wanie Warniee Reply]

tq aidil....yg tue tak takut sangat paper 2 yg takut hehehehe

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by CiK WANIEE